Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović čestitao Dan prijestonice

Politika

Comments 0

Brajović čestitao Dan prijestonice

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Dan Prijestonice 13. novembar.

„Dan Prijestonice 13. novembar, važno je obilježje oslobođenja grada 1944. godine i početka novog doba oporavka i razvoja Cetinja. Više od hiljadu života koje je tokom Drugog svjetskog rata za slobodu dalo stanovništvo cetinjskog sreza, obavezuju nas na istorijsko pamćenje i njegovanje vrijednosti za koje su se borili.  Građani Prijestonice dostojni su nastavljači slobodarskog crnogorskog Cetinja, ali i prethodnog bogatog istorijskog nasljeđa ovoga grada''- naveo je on i dodao:

''Danas je Cetinje univerzitetski centar umjetnosti, nezaobilazna turistička destinacija, sa potencijalom da postane perspektivni privredni ambijent za preduzetnike iz zemlje i inostranstva. Uz podršku države, realno je očekivanje da Prijestonica u periodu pred nama bilježi sve bolje ekonomske pokazatelje, a time i postane sve ugodnije mjesto za život svojih građana. Čestitam Dan prijestonice Cetinje“- navedeno je u četitku Brajovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR