16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Povucite Zakon, u Nikšiću se 21. decembra brani istorija

Politika

Comments 5

SNP: Povucite Zakon, u Nikšiću se 21. decembra brani istorija

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Održana je redovna sjednica Opštinskog odbora SNP-a Bijelo Polje, na kojoj je izabran izvršni odbor i tri potpredsjednika: Božica Petrić, profesor Petar Matijašević i Zoran Bošković, saopšteno je iz ove stranke. 

Sjednici su prisutstvovali i potpredsjednik partije Dragoslav Šćekić, kao i Darko Stojanović, član rukovodstva partije.

"Jedinstven je zaključak da aktuelna vlast na čelu sa DPS-om vodi politiku razdora i podjela, što može imati pogubne posljedice po budućnost naše države.

OO SNP Bijelo Polje još jednom poziva režim da povuče nakaradni Zakon o slobodi vjeroispovijesti. Sa druge strane, čvrsto smo opredijeljeni da moramo svi do jednoga stati u odbranu naših svetinja i u tom pravcu ćemo 21. decembra biti u Nikšiću, gdje se brani istorija i njegoševska Crna Gora.

OO SNP Bijelo Polje u potpunosti podržava zaključke i politiku koju vodi rukovodstvo sa Vladimirom Jokovićem na čelu, u pravcu stvaranja jedinstvene izborne liste, kao garanta sigurne pobjede nad DPS-om", navode u saopštenju. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Čiju vi to istoriju branite, sigurno ne Crnogorsku,jadi jadni, demagoziii

štrbina

Vi ste se sa Amfijem nalokali otrcanim srpstvom naroda Srbije protiv svojeg crnogorskog naroda.Taj sad vaš narod otrcana srpstva Srbije ni s Turcima nemoga uništit nas Crnogorce pa neće ni s vama.Ova priprema pišanje sveca po Nikšiću govori da i ova vlast želi obnovit 'podgoričku skupštinu 1918'.

Draško

Kako se "bratija" sabira! "Ne pada snijeg da pomori svijet, već da svaka zvjerka svoj trag pokaže"... Uvijek ovako, pametno treba nešto "baciti" da se vidi ko je ko, ko voli a ko je neprijatelj CG. Kao i uvijek, prijete, pogotovu onaj zloćo Bulatović, ali praznom puškom. Biće ih zanemarljiv broj...