16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Milanoviću pobjedu na izborima

Politika

Comments 0

Đukanović čestitao Milanoviću pobjedu na izborima

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku izabranom predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću

“Povodom Vašeg izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske, u ime građana Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspjeh u vršenju ove odgovorne funkcije. Uvjeren sam da će Vaša velika pobjeda označiti početak novog prosperitetnog razdoblja hrvatske države i društva, u skladu sa većinskim povjerenjem građana koje ste zadobili, i to u vremenu kad Vaša zemlja po prvi put predsjedava Evropskom unijom”, naveo je Đukanović.

Kako je naveo, Milanovića dokazana privrženost Evropi, potvrđena između ostalog i u sinoćnjem obraćanju porukom da je to uprkos svim problemima najljepše mjesto za život i najmirniji projekat, veliko su ohrabrenje za Crnu Goru kao lidera u pregovaračkom procesu sa EU, kao i za sve zemlje Zapadnog Balkana, podstrek da nastavimo sa reformama.

“Radujem se susretima sa Vama i nastavku uspješne saradnje Crne Gore i Hrvatske, na dobrobit naših građana i država, kao i regiona u cjelini. Crna Gora ostaje trajno posvećena njegovanju prijateljskih i dobrosusjedskih odnosa sa Republikom Hrvatskom. Molim Vas da primite izraze mog najvišeg uvažavanja i prijateljske pozdrave”, kaže se u čestitci Đukanovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR