7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"CG uspješna u sprovođenju svojih politika“

Politika

Comments 0

"CG uspješna u sprovođenju svojih politika“

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Slovačke Romana Hlobena.

U srdačnom razgovoru, kako je saopšteno izraženo je obostrano zadovoljstvo sveukupnim odnosima i saradnjom Crne Gore i Slovačke, koja je dodatno osnažena tokom mandata ambasadora Hlobena.

 Darmanović je zahvalio na izuzetnom ličnom doprinosu ambasadora učvršćivanju prijateljskih i partnerskih odnosa između Crne Gore i Slovačke, kao i na uspješnoj saradnji, koja je u proteklom periodu ocijenjena kao izrazito sadržajna.

„U Slovačkoj vidimo najbliže partnere“, istakao je ministar, posebno naglasivši značaj uloge zvanične Bratislave u istorijskim momentima za Crnu Goru.

Ambasador Hloben je prenio zadovoljstvo boravkom u Crnoj Gori, ističući važnost daljeg razvijanja dobrih međudržavanih veza, kao potvrde snažnog partnerstva i obostranog opredjeljenja za jačanje sveukupnih odnosa.

„Crna Gora je uspješna u sprovođenju svojih politika“, istakao je ambasador Hloben, „kako na unutrašnjem, tako i na vanjsko-političkom planu“.

Sagovornici su akcenat stavili na valorizaciju potencijala na polju ekonomske saradnje, kojom prilikom je ambasador Hloben prenio ličnu zahvalnost ministru Darmanoviću za održavanje prve mješovite komisije za ekonomsku saradnju između Crne Gore i Slovačke, konstatujući da postoje brojne mogućnosti za njen dodatan podsticaj, naročito u domenu investicija. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR