7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Aktivni odmor privlači sve više njemačkih turista

Ekonomija

Comments 0

Aktivni odmor privlači sve više njemačkih turista

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, nakon uspješno realizovane promocije na sajmu “CMT” u Štutgartu, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavlja turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu „fre.e” koji se održava od 19-23. februara u Minhenu.

Pored promocije turističke ponude na crnogorskom štandu, biće održana prezentacija u okviru sajma “BR-Showbühne” najgledanije televizije južnog dijela Njemačke, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Posjetioci sajma imaju priliku da se informišu o mogućnostima za outdoor aktivnosti, avanturističkim ponudama i kampovanju u Crnoj Gori, navedeno je u saopštenju.

"U okviru sajma posebno će biti promovisane avio-linije nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines koja će od početka maja do kraja oktobra saobraćati na relaciji Minhen-Tivat, dva puta sedmično kao i najveće avio kompanije Njemačke Lufthansa, koja saobraća od aprila jednom nedeljno iz Frankfurta i Minhena za Tivat. Planirano je i uvođenje linije Tivat-Frankfurt od maja, koju bi realizovala i avio-kompanija Condor".

Tržište Njemačke jedno je od najznačajnih emitivnih tržišta sa preko 70 miliona putovanja godišnje, navedeno je iz NTO.

"Kada je u pitanju Crna Gora, u prvih jedanaest mjeseci ostvaren je rast broja dolazaka od oko 83% dok je kod ostvarenih noćenja zabilježen rast od 43 odsto, dodaje se u saopštenju.

Na sajmu koji okuplja preko 1.300 izlagača turističku ponudu Crne Gore, pored NTOCG, predstavljaju i lokalne turističke organizacije Bara, Ulcinja, Podgorice, Kotora i Žabljaka, turističke agencije Montenegro Tourist Service DMC, Nomad Tours Montenegro i Apolotours iz Budve", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR