9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PzP: Advokat će uložiti žalbu Ministarstvu zdravlja

Politika

Comments 7

PzP: Advokat će uložiti žalbu Ministarstvu zdravlja

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što su poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina privedeni u karantin zbog kršenja mjera samoizolacije, iz Pokreta za promjene najavili su žalbu koju će advokat Dražen Medojević uložiti Ministarstvu zdravlja.

Kako su, između ostalog, kazali, Marina Medojević izašla je "u trajanju svega 10 minuta ispred zgrade u kojoj stanuje i, naglašavamo, sve to se desilo prije deset dana". 

Kako dalje navode, u znak solidarnosti prema svojoj supruzi, Nebojša Medojević je demonstrativno izašao do lifta na spratu.

Podsjetimo, jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije.

“Njima je uručeno rješenje o karantinu da se uz pratnju policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su  izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Po zakonu

Ova osoba je zivjela od prodaje usluga rusenja drzave Crne Gore stranim naruciocima: Kostunica, Tadic, Vucic, Putin. Striktno po zakonu

Misko

Ovo je nevjerovatno da covijek ne moze da shvati da u ovim okolnostima nema zalbe na ovakve odluke sudskih organa,a sto je ocito i snimano kamerom 'stampane svetigore',obrati se onima koji su te snimali......hahahaha......

CG1

Svaka čast,tako treba,nema privilegovanih. Možda je mislio,imunitet ga štiti,poslanički,poslanik bez glasova. Odavno se prodao,posrbica.Odavno CG nije imala većeg izdajnika,samo su veći njegove kolege iz šovinističkog fronta.