14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Neprimjeren način na koji su objavljene nove mjere

Politika

Comments 3

SNP: Neprimjeren način na koji su objavljene nove mjere

Autor: Antena M

  • Viber

Način na koji je Vlada objavila nove mjere za borbu protiv širenja virusa korona, a koje se odnose na ograničavanje kretanja građana Crne Gore, nije primjeren ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji.

"Svjedoci smo da su najnovije, prilično rigorozne mjere, umjesto na konferenciji za medije objavljene na društvenoj mreži. Umjesto da predsjednik Vlade ili makar prvi čovjek Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti izađu i javno saopšte građanima ono što je neophodno, Vlada je isto uradila, ni manje ni više, nego preko Tvitera", navode iz te partije.

Socijalistička narodna partija ukazuje da su neke institucije, kako tvrde, izdvojile desetine hiljade eura za održavanje voznog parka.

"SNP poziva nadležne institucije da pokažu potrebnu ozbiljnost u postupanju i da učine sve da zdravlje zdravstvenih radnika i građana bude na prvom mjestu", navodi se u saopštenju te partije.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Stvarno su neprimjerene,trebalo je vas,posrbice da pitaju kako da zaštite građane od ove epidemije. Bolje se pokrijte,jezik u ptalu,tada niko neće viđet vašu glupost!!!

JA

Vi bi najviše voljeli da se čelni ljudi ove države ponašaju kao Vučić i da se ne skidaju sa TV ekrana. Možemo biti ponosni na najodgovornije ljude ove države jer su u ovoj, veoma teškoj situaciji, pokazali sposobnost, dostojanstvo i u skladu sa našim skromnim mogućnostima, do sada veoma uspješno vode ovu državu do KONAČNE POBJEDE. DA JE VJEČNA CRNA Gora!

saci

Ne no su trebali za savjet kod vas, Odje..te bre jednom za vazda.