17 °

max 20 ° / min 13 °

Nedjelja

31.05.

20° / 13°

Ponedjeljak

01.06.

24° / 13°

Utorak

02.06.

24° / 13°

Srijeda

03.06.

25° / 14°

Četvrtak

04.06.

25° / 15°

Petak

05.06.

25° / 18°

Subota

06.06.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP Bijelo Polje: Vandalskim izgredima oštro stati na put

Politika

Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

SDP Bijelo Polje: Vandalskim izgredima oštro stati na put

Socijaldemokratska partija najoštrije osuđuje izliv mržnje koji se desio kad su neodgovorni pojedinci uništili državne zastave na gradskom trgu u Bijelom Polju, saopšteno je iz ove partije. 

To, kako navode, nije samo mržnja prema državi koju bi i ti vandali trebalo da osjećaju svojom, već i prema većinskoj Crnoj Gori koja je prije 14 godina izabrala građanski i evropski put.

"Želimo da vjerujemo da se radi o neorganizovanom potezu pojedinca ili grupe neodgovornih i ostrašćenih bića. Ali to ne znači da u postupku identifikacije i utvrđivanja odgovornosti ne treba biti efikasan. Naprotiv, to treba da postane prioritet nadležnih državnih organa, da se izgrednici privedu poznaniju prava i najstrože osude.

Ne može se dozvoliti da obrazac koji diktiraju retrogradne snage na crnogorskoj političkoj sceni i SDP će se oštro suprostaviti radikalizaciji koju neki politički subjekti, svjesni gubitka podrške, u posljednje vrijeme pokazuju.

Za nas su država Crna Gora, njen multietnički sklad, građanski i evropski put najvažniji prioritet. Zbog toga se ovim vandalskim izgredima treba oštro stati na put, kako bi se spriječilo uznemirenje građana našeg Bijelog Polja.

Da je vječna Crna Gora", navode iz Opštinskog odbora SDP-a u Bijelom Polju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR