14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milošević: Nije donijeta nikakva konačna odluka o otvaranju granica

Izvor: Screenshot

Politika

Comments 2

Milošević: Nije donijeta nikakva konačna odluka o otvaranju granica

Autor: Antena M

  • Viber

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević rekao je danas da Vlada Crne Gore još nije donijela nikakvu konačnu odluku o otvaranju granica, prenio je portal Mondo.

"Kao što ste čuli iz izjave premijera Crne Gore Duška Markovića, Nacionalno koordinaciono tijelo treba da donese odluku koja će se primjenjivati od 1. juna, a u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje", naveo je Milošević u pisanom odgovoru za Mondo.

Dodao je da je predsjednik Vlade Crne Gore, na osnovu stava Instituta za javno zdravlje, saopštio da se očekuje otvaranje granica sa zemljama koje u ovom trenutku ispunjavaju određene epidemiološke kriterijume, kao i da je "jasno naglasio da će se naredba odnositi i na druge zemlje koje do njenog stupanja na snagu budu ispunile te uslove".

"Premijer je istakao, da globalna kretanja ukazuju i na proširenje kruga država prema kojima bi Crna Gora mogla da otvori granicu", naveo je Milošević.

Istakao je da čvrsto vjeruje da će se "vrlo brzo uspostaviti kvalitetna komunikacija između Crne Gore i Srbije u pogledu slobodnog kretanja ljudi, poštujući sve ono što su do sada, na kvalitetan način, preduzele i uradile obje države radi zaštite zdravlja svojih građana".

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Vladan

Tipični dps uhljeb koji je sve činio isključivo za sopstveni interes, za opšte dobro nije nikad čuo. I kao ambasador se naravno ponaša na isti način. Sumnjam da ga iko doživljava kao ambasadora Crne Gore u Srbiji, pogotovo Crnogorci u Srbiji. Tarzane, aj ti polako dosta smo i tebe trpjeli. A mip neka opet pošalje kakvog šišnjara po sistemu mjesto u Spuž oni u ambasadore.

Irishman

Covjek koji rijec nije rekao dok su pokusali da nam zapale zastavu,a tek uvrede i prijetnje koje nam iz srbije stizu,usta gospodin nije otvarao,briga me hoce li ijedan turista iz srbije doc,hleba,sira i prsute cemo vazda imat,na luksuz inace nismo navikli