16 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

20° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laličić: Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu

Politika

Comments 0

Laličić: Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon sjednica MO i sjednice IO koje su održane protekle sedmice, sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora u proširenom sastavu, kojoj su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Sjednica je održana uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT-a.

"Na sjednici kojom je predsjedavala predsjednica OO DPS Tivat Jovanka Laličić, bilo je riječi o proteklom periodu obilježenom epidemijom novog koronavirusa, o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, Vlade Crne Gore i organa lokalne samouprave Tivta. Istakla je da su NKT, Vlada Crne Gore i svi državni organi dali svoj puni doprinos u očuvanju zdravlja ljudi i doprinijeli da se uspješno izborimo sa epidemijom. Posebno je istakla da su u novonastaloj situaciji punu odgovornost, mobilnost i sposobnost pokazali i Opštinski tim za zaštitu i spašavanje na čelu sa Predsjednikom opštine, svi organi i službe na lokalnom nivou, članovi Crvenog krsta, volonteri koji su svjesni rizika po lično zdravlje pružali pomoć najugroženijim građanima naše opštine, kojima je ta pomoć bila potrebna", piše u saopštenju.

Ipak, kazala je Laličić, najveća zahvalnost pripada građanima Crne Gore, koji su poštovanjem mjera doprinijeli činjenici da je Crna Gora danas prva država u Evropi koja nema slučajeva novog koronavirusa.

"Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu.

Kada je u pitanju saniranje ekonomskih, odnosno socijalnih posljedica epidemije, data je puna podrška Vladinim, ali i mjerama koje je Skupština opštine nedavno usvojila, uz obavezu da se pažljivo prati ekonomska situacija u gradu i adekvatno tome preduzimaju dalje aktivnosti. Potrebno je da se ulože dodatni napori kako bi se turistička sezona odvijala u željenom pravcu.
Na sjednici je bilo riječi o velikom broju aktivnosti koje je Opštinski odbor u Tivtu realizovao u proteklom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama.

Zahvaljući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, brojnim realizovanim projektima, ocijenjeno je da će Demokratska partija socijalista u Tivtu sigurno ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima i time nastaviti put evropskog razvoja Crne Gore", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR