10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković: Jedinstven nastup opozicije osigurava promjenu vlasti

Izvor: Facebook

Politika

Comments 3

Joković: Jedinstven nastup opozicije osigurava promjenu vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

U Podgorici je održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke narodne partije, kojom je predsjedavao predsjednik stranke Vladimir Joković.

"Joković je članove IO upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu kao i o dešavanjima na političkoj sceni.

IO GO SNP je zadužio opštinske odbore da izvrše pripreme i naprave plan održavanja sastanaka opštinskih odbora, tako da će u bliskom periodu rukovodstvo partije obići sve opštinske odbore. Konstatovano je da je u onim odborima u kojima to još nije urađeno potrebno formirati izborne štabove, a sve u cilju podizanja insfrastrukture SNP-a u susret parlamentarnim izborima.

Posebnu pažnju prisutnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način", navodi se u saopštenju SNP-a. 

Joković je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu, na kojem je od početka: 

"A to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina. On je istakao da jedinstvenim nastupom opozicije može doći do promjene vlasti, kao i prijeko potrebne promjene sistema vrijednosti.

U tom smislu, SNP CG je spremna da doprinese stvaranju države koja će biti prepoznata po radu, poštenju i uspješnosti njenih građana, a ne po aferama i problemima", navode iz ove partije. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Persida

Da znate da je tako. Crnogorci, a narocito Bosnjaci i Albanci kao zapete puske cekaju da se ujedinite i da glasaju za vas, a onda svi skupa da idemo na litije.

Šćepan

Hahahaha... Iz koje partije je onaj Srđan Milić što je bio gost? A je li Jonica iz iste ili druge? A ovaj ne može svoju sastaviti...blam! Volimo te Crna Goro!

Momčilo

Ovaj Joković je stvarno duhovit...