14 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska: Odbacujemo navode da Milašević nije potpisao inicijativu

Politika

Comments 1

Crnogorska: Odbacujemo navode da Milašević nije potpisao inicijativu

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Vladimir Bulatović poručio je danas da funkcije nijesu naslijeđene i da o njima odlučuje odbornička većina. 

"Kako je cjelokupna budvanska i crnogorska javnost imala prilike da vidi, skupštinskoj većini koja ima legitimitet da vodi Opštinu Budva, onemogućeno je da se izjasni o pitanju inicijativa za razrješenje predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine Budva.

Pošto zakonske odredbe nijesu ispoštovane i u utvrđenim rokovima odbornicima nije dozvoljeno da se izjasne o podnijetim prijedlozima stekli su se uslovi po Zakonu, Statutu i Poslovniku o radu Skupštine opštine da sjednicu sazovu podnosioci inicijative i na taj način da se omogući odborničkoj većini da se izjasni po podnijetim prijedlozima ra razrješenje.

Već duži vremenski period lokalna vlast nije u stanju da obezbijedi ostvarivanje prava građana i sada je upitno na koji način će se riješiti pitanje blokade računa Opštine", kaže Bulatović. 

Što prije treba krenuti u saniranje posljedica koje je izazvala pandemija koronavirusa na privrednike i građane Budve, akcentuje on.

"Više nema mjesta odlaganju odlučivanja o tehničkim pitanjima o smjeni lica čija je odgovornost kako blokada tako i nedonošenje adekvatnih mjera za pomoć građanima i privredi", kaže Bulatović. 

Crnogorska odbacuje navode da odbornik Predrag Milašević nije potpisao inicijativu za sjednicu SO Budva. 

Objašnjavaju da "nije u trenutku potpisivanja bio u mogućnosti da fizički pristupi i potpiše". 

Odbornički klub Crnogorske je do sada bio jedinstven u stavovima i tako će nastaviti da djeluje, uvjeravaju iz ove partije. 



Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

NK

“duži vremenski period” ste se glupirali, pa ste se onda “duži vremenski period” dodatno glupirali, pa ćete sada “kraći vremenski period” da služite nečemu, a onda ćete da nestanete ... Ostaće samo Purko, taj grumen postojanosti i kamen principijelnosti!