16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović: Socijaldemokrate spremne za izbore

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 0

Brajović: Socijaldemokrate spremne za izbore

Autor: Antena M

  • Viber

Socijaldemokrate sasvim spremno dočekuju predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, poručuje lider te partije Ivan Brajović.

"Zdravstveni sistem je na izvanredan način odgovorio epidemiji novog koronavirusa. SD u Mojkovcu bilježi značajan priliv novih članova i očekuje odličan izborni rezultatW, poručio je Brajović na II izbornoh konvenciji u Mojkovcu, na kojoj su izabrani delegati i kandidati za članove GO na II Kongresu partije.

“Nas u cijeloj Crnoj Gori, u svakoj sredini, preporučuju realizovana obećanja uoči prethodnih parlamentarnih izbora, djela i ljudi koji su za ove četiri godine pokazali da im se može vjerovati na riječ. Zato u predizbornu trku ulazimo bez bojazni za rezultat koji će biti značajno bolji u odnosu na prethodne parlamentarne izbore”, rekao je Brajović.

Osvrćući se na aktuelnu situaciju u zemlji, on je istakao da je zdravstveni sistem Crne Gore na izvanredan način odgovorio epidemiji novog koronavirusa, te da je zbog toga Crna Gora posljednja država u Evropi u kojoj je zabilježen prvi slučaj virusa i prva corona-free evropska država.

“To su rezultati koje nam priznaju svi naši partneri širom svijeta, to su rezultati koji služe na ponos Crnoj Gori, našem zdravstvenom sistemu, kao i Socijaldemokratama koji rukovode resorom zdravstva”, zaključio je Brajović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR