17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Dvojac Carević- Radević simulira lidere i izaziva podsmijehe sugrađana

Politika

Comments 3

DPS: Dvojac Carević- Radević simulira lidere i izaziva podsmijehe sugrađana

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Iz DPS Budva poručuju da je "dvojac Carević-Radović viđen i danas na jednoj od budvanskih saobraćajnica, gdje su nastavili sa oponašanjem činovničkih i državničkih poslova"

"Još neoporavljeni od šoka koji im je nanijela demokratska smjena u Skupštini opštine, ali i suočavanje s činjenicom da im je uprkos silnoj želji da u njoj ostanu - fotelja izmakla, predstavnici bivše budvanske vlasti simuliraju lidere i izazivaju podsmijehe sugrađana i prolaznika.

Da stvar bude gora po njih, dvojac je danas gostovao na pasareli u Rafailovićima, čime su pokazali da se nalaze u posljednjem populističkom stadijumu, o čemu svjedoči patetično lamentiranje pred liftovima za osobe za invaliditetom. Prije samo nekoliko dana pokušavali su da parališu saobraćaj u Budvi, nepropisnim parkiranjem službenih vozila, a danas simuliraju otvaranje građevina koje olakšavaju saobraćaj u Budvi.

To pokazuje da dvojac ne misli o potrebama građana, i da se političko licemjerstvo otkriva svakom njihovom narednom akcijom. Stoga se unaprijed radujemo novoj epizodi odlazećega cirkusa Carević-Radović", saopšteno je iz DPS-a Budva. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Kimimi

Izazivaju podsmijehe gradjana, a cijela Budva uz njih a ovi novi sto su demokratskim putem prodali volju biraca koji su ih izabrali ne smiju bez policijske zastite prosetati i uopate izaci iz kuce od naroda. Da mi je vidjeti gdje ce zivjeti poslje izbora..

Deni

Samo im jos ono magare nedostaje sto neki dan vodali.

CG1

Oni se drže one " gospođa ministarka" ušla im fotelja u mozak, noću je sanjaju, preko dana je traže, treba ih žaliti, prima li kotor bolesnike, ima li lijeka za njih, umišljeni vladari!!! Carević je dao obećanje da će Budva biti "srpska" demokratski, nema šta, bečićev demagog!!!!!