14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
OO DPS Budva: Carević i Radović simulirali otvaranje pasarele i obmanuli građane

Politika

Comments 1

OO DPS Budva: Carević i Radović simulirali otvaranje pasarele i obmanuli građane

Autor: Antena M

  • Viber

Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, tvrde u Opštinskom odboru DPS-a Budva.

"Podsjećamo javnost da je legitimno smijenjena bivša budvanska vlast, predvođena dvojcem Carević - Radović,  prije nekoliko dana, pod naletom populizma i niskih pobuda, simulirala otvaranje pasarele u Rafailovićima. Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?!  Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve".

 Prema njihovim riječima, ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom.

“Ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore, od strane onih koji sebe smatraju konkurentima DPS-a nijesu usamljeni. Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču  prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU. Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima”, zaključuju u DPS-u.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

svaka rabota im je takva, samo pare kao podizvođač da uzme. Vojvođansku asfaltirali prije mjesec, šahte propale. Sportki teren u Dubovici, počeo se asfalt raspadat od toplote. Pasarela u Rafailovićima vodi u nigdje. Put Gornja Lastva već ima ulegnuća od auta... sve je neka imitacija radova, sve je nešto jadno. A slikaju se ka da otvaraju JFK novi