22 °

max 32 ° / min 21 °

Subota

08.08.

32° / 21°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

34° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Četvrtak

13.08.

33° / 22°

Petak

14.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Moskvi limenka na Rumiji preča od Aja Sofije

Politika

Tag Gallery
Comments 6

Autor: Antena M

  • Viber

Moskvi limenka na Rumiji preča od Aja Sofije

Ponekad su samo dva naslova, dva stava, dovoljna da do kosti ogole neprincipijelnost jedne politike, jedne države. I, pride, nepodnošljivu količinu potcjenjivanja inteligencije onih kojima se obraćaju. Svođenje ciljne grupe na beslovesni puk.

Povodom svjetski značajne, kontroverzne odluke predsjednika Turske Redžepa Taipa Erdogana da Aja Sofija opet bude džamija, zvanična Moskva oglasila se saopštenjem da je to unutrašnja stvar Turske.

No, crnogorski Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kao par excellence unutrašnje pitanje Crne Gore, za Moskvu je opasan atak na jedinstvo pravoslavlja!

Mudrima dovoljno.

Onima koji ne žele da vide suštinu ni kad im je ovako razobličeno servirana na dlan, teško da se može pomoći. Jednostavno, ima ljudi koji uživaju u statusu objekta, a o posljedicama takvog izbora obično počnu da razmišljaju kad taj njihov napor izgubi svaki smisao.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Mihiz

Od Rusa me nista ne iznenaduje. Kroz citavu nasu visevjekovnu istoriju,kad nam je bilo najteze uvijek su nam okretali leda. Dobro bi bilo da ih okrenu i danas za vjeki vjekov. I najcrnji davo bolji je saveznik od nih. Sto ne okrenu Rista i njegove cetnike iz DF i dr.da brane Aja Sofiju.

Miloš

Uskoro će, kao prije postavljanja limenke, doći dan kada će se na Rumiju ZAJEDNO popeti predstavnici tri vjere: pravoslavne, karoličke i islamske! Živjela građanska, multietnička i multikonfesionalna CRNA GORA! I članica NATO-a!

mne.de

Stari rekose KUKU TOME KOGA RUSIJA BRANI A ENGLESKA HRANI