13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet mladih DPS Budva: Institucije da reaguju, Carević ugrožava zdravlje građana

Politika

Tag Video
Comments 1

Savjet mladih DPS Budva: Institucije da reaguju, Carević ugrožava zdravlje građana

Autor: Antena M

  • Viber

Stanje dvojca Carević-Radević očito više nije samo pitanje zabavno-foklornog karaktera, već poprima formu koja treba da ozbiljno zabrine stručnjake raznih usmjerenja, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a u Budvi. 

"Posljednji u nizu nerazumnih postupaka nekadašnjeg prvog čovjeka Budve, graniči se sa sumanitošću. Naime, Carević na snimku koji su nam dostavili građani, u vrijeme kada ljudi umiru od opasnog koronavirusa, jednom od  članova obezbjeđenja Opštine bahato skida masku i izlaže i njega i druge ljude koji su bili prisutni, neviđenoj opasnosti.

Sve ovo ukazuje da je očigledno velika snaga političkoga udarca koji je dvojac Carević - Radović primio legitimnom smjenom u opštinskom parlamentu, o tome govore ne samo detalji iz njihovog postfoteljaškoga repertoara, poput otvaranja nezavršene pasarele, simuliranja padova a'la Neimar, "uočavanje" navodnih rent-a-korona pacijenata, već prije svega njihovo insistiranje na tome da se, makar i na silu, vrate u fotelje, koje u ovoj fazi osim što zabavlja počinje i da ozbiljno zabrinjava", navode u saopštenju.

Iz ove partije medijima su dostavili i snimak koji je objavljen na Tviteru.  

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

zk

Nije mi jasno zašto komandir policije dozvoljava da se neko približi policajcu na metar i pol, a kamoli da im skidaju maske. Ovo stvarno više nema nikakvog smisla.