13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GO SNP-a donio odluku o nastupu na izborima, evo ko je na listi

Politika

Comments 0

GO SNP-a donio odluku o nastupu na izborima, evo ko je na listi

Autor: Antena M

  • Viber

Na danas održanoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore većinom glasova usvojene su Odluke o nastupu opštinskih odbora SNP CG u opštinama u kojima se održavaju lokalni izbori, kao i Odluka o nastupu SNP CG na parlamentarnim izborima u koaliciji sa Demokratskim frontom, Narodnim pokretom, Pravom Crnom Gorom i nestranačkim ličnostima, saopšteno je iz te partije.

"U opštini Andrijevica, SNP će nastupiti u koaliciji sa Novom srpskom demokratijom, u Budvi će biti u koaliciji sa Demokratskim frontom, Pravom Crnom Gorom i Ujedinjenom Crnom Gorom.  U Kotoru će SNP nastupiti u sklopu koalicije koju čine DF, Demokratska srpska stranka, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora i Stranka srpskih radikala, dok će na lokalnim izborima u opštini  Gusinje izaći samostalno", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, na izborima za poslanike u Skupštini Crne Gore, na poslaničkoj listi SNP prvi je predsjednik Partije Vladimir Joković, zatim Dragoslav Šćekić, Danijela Đurović, Dragan Ivanović, Dragan Vukić, Milosava Paunović, Bogdan Božović, Miloš Rajković, Mijuško Bajagić, Slađana Kaluđerović, dr Radosav Nišavić, Maja Pešić, Nenad Marković, Miodrag Bulatović i Gorica Knežević Jelovac.

"Na listi je zadovoljena kvota žena i mladih, čime je SNP još jednom potvrdila da bez učešća ovih struktura društva, nema ni razvoja ni napretka u političkom životu Crne Gore.

Prihvatanjem odluka, Glavni odbor SNP CG je pokazao spremnost za preuzimanje vlasti i odgovornu socioekonomsku politiku. Takođe, potvrdili smo i naše zalaganje od početka priče o zborima, za jedinstvenom opozicionom listom , smatrajući da je jedinstven opozicioni nastup formula uspjeha kojom se aktuelna vlast šalje u političku prošlost", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR