10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Divanović: Građani Budve ovih dana popunjavaju neke čudne ankete

Politika

Comments 1

Divanović: Građani Budve ovih dana popunjavaju neke čudne ankete

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

"Budvani se ovih dana zabavljaju posmatrajući vječite opozicionare kako dijele funkcije između sebe. Koliko su iskreni jedni prema drugima govori nam podatak da svaki opozicioni lider ima privatnog analitičara koji kreira željene podatke, ne bi li dokazao da je upravo on ili njegova stranka adut opozicije, te mu sleduje veći dio zamišljene vlasti", naveo je u saopštenju  Nikola Divanović iz DPS-a, predsjednik budvanske opštine.

Ovo, kako dodaje, zatrpavanje javnosti željenim podacima je do sada bilo svojstveno Andriji Mandiću i Nebojši Medojeviću "ali ovoga puta u tome ravnopravno učestvuju i njihovi sljedbenici iz redova Demokrata i URE."

''Naši sugrađani su ovih dana imali priliku da popunjavaju neke čudne ankete, koje su im servirane kao ankete koje sprovode moderni i mladi ljudi sakriveni iza crnogorskih internet stranica. Iz opozicionih redova nam stižu i rezultati ove ankete i jasno je i njima da će one funkcije koje su podijelili ostati nedostižne. Javno pozivamo družinu okupljenu oko DF-a, Demokrata i URE da objave rezultate ovog istraživanja i da građane Budve više ne obmanjuju'', naveo je on.

kako ej zaključio, iz DPS-a se neće obazirati na istraživanja, posebno lažna, niti polemisati sa vječitim opozicionarima, već će "raditi na unapređenju Budve u interesu svih naših sugrađana."

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

slobo

Nema mira dok se ne zabrane fasisticke stranke