11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Gradilišta se ne smiju zatvarati

Politika

Tag Video
Comments 0

Marković: Gradilišta se ne smiju zatvarati

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je iz Ulcinja da razvoj i kapitalne investicije ne smiju stati jer je to najbolji odgovor na krizu izazvanu pandemijom koronavirusa.

„Razvoj i kapitalne investicije moraju biti u našem fokusu. One ne mogu u vrijeme pandemije imati raniju dinamiku, ali se gradilišta ne smiju zatvarati. Razvoj je najbolji odgovor na našu krizu“ – rekao je Premijer na sastanku sa rukovodstvom opštine Ulcinj.

Premijer je rekao da niko u svijetu ne zna koliko će trajati problemi koje je izazvala pandemija koronavirusa i da je riječ o jednoj od najvećih ekonomskih kriza od kad je svijeta.

„Mi nijesmo poklekli nego pokušavamo da sačuvamo ne samo ekonomsku supstancu nego i standard i uslove za život i rad. Ne zaustavljamo ni jednu investiciju i stalno razmišljamo o daljem razvoju“, kazao je Marković.

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić se zahvalio Markoviu na pomoći Vlade toj opštini rekavši da nikada nije nazvao ministra finansija, a da nije dobio pozitivan odgovor i pomoć.

„Ulcinj je nacionalni resurs, a takav razvojni status zadržao je pored ostalog zahvaljujući podršci Vlade i premijera Markovića lično“ – kazao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Darko Radunovć, predsjednik Skupštine opštine Iljir Čapuni i potpredsjednca Opštine Hadidža Đoni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR