11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković: Mojkovac je dostojan 6. januara, ali doći će sve na svoje

Politika

Comments 2

Joković: Mojkovac je dostojan 6. januara, ali doći će sve na svoje

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u svoje i u ime SNP, čestitke građanima Mojkovca povodom Dana opštine, 13. avgusta.

„ SNP podsjeća da iako je prije nekoliko godina, tadašnja lokalna vlast utvrdila novi datum obilježavanja Dana opštine Mojkovac, za nas koji poštujemo tradiciju i svoje pretke, smatramo da je Mojkovac dostojan 6. januara, dana kada se obilježava uspomena na čuvenu Mojkovačku bitku.

Ipak, dragi građani Mojkovca, vrijeme je majstorsko rešeto i doći će sve na svoje, vjerujemo brzo. U međuvremenu, želim vam da svoj grad učinite mjestom dostojnim življenja, kako i zaslužujete. Mojkovac je nekada bio jedan od industrijskih centara Crne Gore, trebalo bi mu tu titulu vratiti. No, to mogu samo oni koji znaju da rade svoj posao, na dobrobit svih građana podjednako a ne kako smo od ove vlasti navikli svih ovih godina.

Moramo svi zajedno vjerovati u ljepše i bolje sjutra, za budućnost Crne Gore i njenih građana. U nadi da nas sve zajedno čekaju neka bolja vremena, čestitam vam Dan opštine“, kaže se u čestitki predsjednika SNP CG.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dejan V.

Sta ce doci sve na svoje? Jeli to tajna? NIJE. Zna Mojkovac i mojkovcani odlicno svoju istoriju i svoje zrtve i bez vaseg podsjecanja. Zna Mojkovac kad bi vsm moglo bit da upravljate mojkovcanima i CGorom sta bi prvo uradili. Zato nikad vam nece zelja bit ispunjena...