10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gvozdenović: Siguran sam u pobjedu

Politika

Tag Video
Comments 0

Gvozdenović: Siguran sam u pobjedu

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Građani Budve u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) imaju pouzdanog partnera, koji će pokazati znanje, snagu i odlučnost da donosi odluke od interesa za taj grad, ali i državu, poručio je politički direktor te partije Branimir Gvozdenović.

Gvozdenović je, kako je saopšteno iz DPS-a, u okviru predizborne kampanje posjetio opštinu Budva.

On je rekao da je zadovoljan do sada postignutim rezultatima, nivoom energije, sprovedenim aktivnostima, kao i saradnjom i komunikacijom sa koalicionim partnerima.

„Ubijeđen sam da će progresivne snage na čelu sa Demokratskom partijom socijalista ostvariti ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima i u Budvi“, kazao je Gvozdenović.

Kako je naveo, dodatan podstrek takvom ubjeđenju pružili su i mladi Budve, koji imaju jasan plan i viziju, i koji pokazuju da su spremni da učestvuju u kreiranju i realizaciji programa lokalne samouprave u različitim oblastima od interesa za omladinu, u sferi sporta, preduzetništva, kulture i inovacija.

Gvozdenović je istakao da je sa nosiocem liste za lokalne izbore u Budvi, Nikolom Divanovićem, razgovarao o četvorogodišnjem planu za razvoj Budve.

Plan će se, prema njegovim riječima, između ostalog, odnositi na unapređenje poslovnog ambijenta sa ciljem otvaranja novih radnih mjesta i podsticanja privrednih aktivnosti, a oslanjaće se na blisku saradnju sa budućom Vladom i poslaničkim kandidatima iz ove opštine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR