8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuksanović-Stanković u posjeti Gusinju: Došlo je vrijeme promjena

Politika

Comments 0

Vuksanović-Stanković u posjeti Gusinju: Došlo je vrijeme promjena

Autor: Antena M

  • Viber

Cilj liste “SDP - Jaka Crna Gora” je da u Crnoj Gori prosječna plata 700 eura do kraja mandata naredne vlade, kazala je predsjednica SDP Draginja Vuksanović-Stanković u razgovoru sa građanima prilikom posjete Gusinju.

"Jaka Crna Gora je i kad penzioneri dobiju sigurnu starost, a naši mladi ljudi ostanu da izgrađuju svoju, a ne tuđe zemlje zapadne Evrope. Zbog toga, mi u SDP-u, poručujemo iz Gusinja da je došlo vrijeme promjena u kojem tajkuni neće biti važniji od građana i domaćih privrednika", navela je ona.

Kako je kazala, dolazi vrijeme reda, pravde i vladavine prava.

"Ko je pošteno radio imaće podršku države, a ko nije dobiće svoje po Ustavu i zakonu. Neće biti privilegovanih bili oni predjednici Skupštine ili ministri u Vladi. Zakon mora biti jednak za sve", naglasila je Vuksanović-Stanković

"Da bismo kao društvo krenuli naprijed i napravili jaku Crnu Goru, moramo imati poštenu vlast koja će cijeniti rad, odgovornost i poštovanje zakona. Crnoj Gori je potrebna vlast koja će briniti o svakom građaninu i koja će na pravi način vrednovati trud naših privrednika, tako što će im omogućiti niže poreze i ravnopravne uslove poslovanja. Zbog toga je SDP spremna da od 30. avgusta preuzme odgovornost da gradi društvo solidarnosti i jednakosti, u čijoj osnovi će biti slobodan pojedinac", istakla je predsjednica SDP-a.

"Nadam se da će jaka Crna Gora i jako Gusinje, i sve ostale crnogorske opštine, pobijediti na ovim temeljima. Upravo na temeljima te građanske i proevropske Crne Gore možemo da uđemo u EU do 2024. godine. Evropska unija mora biti naš cilj bez alternative. Samo građanska Crna Gora objedinjava sve, u njoj smo svi jednaki i sa jednakim šansama i to želim posebno istaći u sredinama poput gusinjske koja svoju multunacionalnost i multikonfesionalnost istinski živi", navela je Vuksanović-Stanković.

Kako je navedeno u saopštenju, redsjednica SDP je zajedno sa nosiocem liste "SDP - Jako Gusinje"  Elvisom Omeragićem obišla ugledne privrednike, poljoprivrednike i upoznala se sa problemima i mogućnostima razvoja Gusinja. 

"Predsjednica SDP zadržala se i u prijateljskom razgovoru i sa Alenom ef. Šabovićem, glavnim imamom Gusinja i predsjednikom Islamskog Odbora Gusinje", piše u saopštenju.

 

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR