16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Anđušić: Razbijači Pozitivne sad preko Ure nude ekspertsku Vladu

Politika

Comments 0

Anđušić: Razbijači Pozitivne sad preko Ure nude ekspertsku Vladu

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što su ih počeli napuštati čak i kandidati za poslanike, lista „Crno na bijelo“ nastavlja da razotkriva svoju nesposobnost i loše namjere, kazao je kandidat za poslanika sa liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“ Mihailo Anđušić.

"To ne uspijevaju da saniraju ni mediji njihovog osnivača, koji im bjesomučno ustupaju prostor i „peglaju“ propuste, u kojima politikanti iz URA jasno stavljaju do znanja građanima ko su, što su, gdje su i s kim namjerili.

Sve čemu služi njihova lista je prelazak cenzusa i obezbjeđivanje mjesta u Parlamentu za Abazovića, za još jedan mandat koji će potrošiti na primanje plate i izbjegavanje učešća u ključnim odlukama za budućnost države Crne Gore. Ali, sa takvim osnivačima i upravljačima Pokretom URA, ništa nije iznenađenje, iste su im ideje, politika i ljudi još od ekipe koja je pocijepala Pozitivnu Crnu Goru, do danas", kazao je on.

Kako je naveo, svega 15 dana uoči izbora, osnivači su za „Crno na bijelo“ smislili novu, prema njegovim riječima, manipulaciju javnošću i čistu improvizaciju, "da predstave „naredne sedmice“ tzv. buduću ekspertsku Vladu, svega sedam dana uoči glasanja, mada su izbori raspisani prije mjesec dana".

"Njihova priča nije primjerena ni za vođenje prosječne mjesne zajednice, a kamoli  države, i nema tog eksperta koji može da ih iščupa iz kandži političkih ambicija medijskih tajkuna, spremnih na savez sa bilo kim, samo da se dočepaju mrvica vlasti koje bi im dodijelili iz DF-a.

Uz ovakve manipulatorske i demagoške poteze, udružene sa sve očiglednijim razotkrivanjem krajnjih namjera liste „Crno na bijelo“, i taj cenzus za koji se bore biće upitan 30. avgusta. Njima je cilj da "građanskom" pričom uđu u biračko tijelo suverenističkog bloka, i ako bi ih zapalo da podrže anticrnogorsku opoziciju i tako sruše Crnu Goru. Istovremeno će im davati signale, kao što se vidi na juče objavljenoj fotografiji, da SPC i DF ne brinu, da je evropska retorika samo predizborna maska. Ipak ništa nijesu naučili iz nedavne prošlosti - od Pokreta za promjene do Demokrata", kazao je on.

Kako je naveo, Abazović i njegova URA će se 30. avgusta uvjeriti da građani na biralištima surovo kažnjavaju političke sujete i, kako je kazao Anđušić, nenaučene lekcije, iliti "trojanske konje".    

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR