15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mir je naša nacija: Najoštrije osuđujemo vandalizam u Pljevljima

Politika

Comments 7

Mir je naša nacija: Najoštrije osuđujemo vandalizam u Pljevljima

Autor: Antena M

  • Viber

Iz koalicije "Mir je naša nacija" osudili su kamenovanje prostorija Islamske zajednice u Pljevljima.

"Najoštrije osuđujemo vandalizam nad prostorijama Odbora Islamske zajednice u Pljevljima. Takav tribalni akt svako od nas doživljava kao ličnu sramotu bez obzira na to što niko od nas u tome nije i nikada ne bi učestvovao. Očekujemo da i odlazeća vlast koja je svoj posljednji mandat dobila da, između ostalog, štiti multietnički sklad u Crnoj Gori, saopšti da se srami ovakvih nedjela, kao i činjenice da joj je falilo volje ili sposobnosti da takvo nasilje spriječi.

Još nije kasno da direktor Uprave policije saopšti ko je ovo učinio i preduzme predviđene radnje iz svoje nadležnosti. Ukoliko to ne učini, slobodno se može smatrati saizvršiocem ovog gnusnog čina nad kojim se svaki dobronamjeran građanin Crne Gore gnuša i gadi. Najmanje što može učiniti ukoliko ne rasvijetli sve detalje ovog pećinsko nacionalističkog akta, jeste da konačno prestane sa provokacijama i mirno preda vlast.

Svaki od nas je spreman da odmah donira sredstva za sanaciju oštećenih vrata Odbora Islamske zajednice u Pljevljima i krečenje besprizornih grafita koje smo, takođe, jutros, imali prilike da vidimo", navode u saopštenju. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Nadja

@Fadžola Ne znam nasta su ovi gluvi i slijepi, ali ovi koji su podrzavsli dosadasnju vlast i gluvi i slijepi na koveri, koruptivne ugovore , lose placenu struku, rodjacke usluge i poslovi, ovim novi koalicijama sa srecom, pa ce bit i novih koalicija, ima Crna Gora i pameti i struke za dalje.

Montenegrinerin

Najjače mi je ovo što krive DPS za sve nemire. Pa DPS nas je do juče svega ovoga čuvao, i imali smo oduška i miran san makar što se ovoga tiče. Kad ste vi do početka 2020-te čuli pod Milovom vlašću da je neko nekoga na vjerskoj osnovi ovako maltretirao? Milo možda jeste ovakav i onakav, ali je osigurao miran san svim graðanima bez obzira na vjeroispovijest! A budite iskreni, vi ne biste iskoristili sve benefite svoje pozicije i bili biste bolji na njegovom mjestu, ha ha ha...

Ljiljana

Sad osudjujes, a juce huskas! Ne ide to tako prijatelju. Sjutra si ti na redu. Gledali smo klerofasiste i srpske nacionaliste sta rade i kako rade i prije ovog zla koje je Crnu Goru zadesilo. Sta si mislio? Tebe nece? Ahahaaaaaa