14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović: U ovoj političkoj bari bili smo meta svima

Politika

Comments 0

Janović: U ovoj političkoj bari bili smo meta svima

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Hrvatske građanske inicijative Ilija Janović zahvalio je Tivćanima na, kako je kazao, iskazanom povjerenju i glasu za tu stranku.

"Svim srcem za Tivat. Neizmjerno smo ponosni na vas, jer vaš glas predstavlja glas za dobro Hrvata i svih građana Tivta i Crne Gore.

Trebalo je na izborni dan otrpjeti gužve i izrazito toplo vrijeme te ustrajati da bi svoju građansku obavezu ispunili ne mareći za svoje zdravlje, hvala vam i na tome.

HGI je svojim angažovanjem dobila vaše povjerenje u utakmici, koja nam ni u kom slučaju nije išla na ruku. Kako smo na političkoj sceni imali one očekivane, ali i neočekivane suparnike mora se reći da smo u ovoj političkoj bari bili meta svima. Naviknuti na neprijatne uslove i izazove, prihvatili smo ih i mora se reći obranili svoj politički rad i uticaj, gdje nam je na kraju presudio izraziti fenomen u političkom izbornom inženjeringu -  prevelika izlaznost. Ta izlaznost je kobnija bila i za veća biračka tijela, a ne za našu zajednicu od skoro 1 posto. Na tome možemo biti ponosni jer nam niko nije pomagao, a da smo imali sijaset onih koji su odmagali  i to se jasnim prokazalo. I, na tome sam im zahvalan, jer smo dokazali svima da naš rad zaista vrijedi povjerenja 1115 ruku i srca u Crnoj Gori i 521 srca i ruku u Tivtu", navodi on.

Kako svaka utakmica broji pobjednike i poražene tako i u ovoj treba čestitati pobjedniku, a to je građanska lista Narod pobjeđuje, dodaje Janović, koji im je čestitao. 

"Pobjednik mora biti svjestan svoje odgovornosti, i da ako se slavi, bitno je ne pretjerati u slavlju i ne dovesti do ugrožavanje nečijeg osjećaja slobode i intime. Sve to nije u dobrom duhu Tivta i cijele nam Boke. Bilo je i nije dobro da se ponavlja.

Poraženi, dakako trebaju izvući pouke i biti u svojoj tuzi ili porazu dostojanstveni, otkloniti bahatost i samodostatnost te izvući dobre i korisne pouke što i kako kod sebe moraju na bolje mijenjati.

Čestitam na kraju i medijima, koji su odradili ozbiljan, kvalitetan i objektivan posao tokom cijelog izbornog ciklusa. Takođe,  i Izbornoj komisiji, koja je u ovim specifičnim i vanrednim okolnostima pod posebnim mjerama iznijela maksimalnu regularnost izbornog procesa. Čestitam iskreno svima i pozivam sve da priznaju konačne rezultate izbora.

Srdačno i svim srcem za Tivat", naveo je on. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR