14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crno na bijelo: Policija da hitno reaguje ili će snositi odgovornost

Izvor: crnonabijelo.me

Politika

Comments 20

Crno na bijelo: Policija da hitno reaguje ili će snositi odgovornost

Autor: Antena M

  • Viber

Iz koalicije "Crno na bijelo" najoštrije osuđuju scene koja se ovih dana dešavaju u Pljevaljima, posebno se osvrćući na one najsvježije, verbalne napade na člana SD-a i kamenovane prostorije Islamske zajednice.

Pozivaju organe javnog reda i mira, ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića na hitnu reakciju i otkrivanje počinilaca, jer u suprotnom, kažu, smatraće ih odgovornim za sve te incidente.

Podsjećaju da je njihov nosilac liste Dritan Abazović sa saradnicima juče obišao taj grad i da je imao niz sastanaka sa predstavnicima Islamske zajednice i sa građanima Pljevalja.

"Mržnja i podjele nijesu imanentne ni građanima Pljevalja ni građanima Crne Gore. Razdor i podjele proizvod su sumanute politike odlazećeg režima koji se sada hvata za slamku spasa. Niko se ne smije osjećati poraženim i imati strah od bilo koga nakon održanih izbora osim onih koji su se ogriješili o zakon", ističu iz ove koalicije. 

Pozivaju građane Pljevalja da ne nasijedaju na jeftine provokacije od bilo koga da dolaze jer građansko, multietničko i društvo jednako za sve jedino je na čemu će se graditi Crna Gora i nakon smjene vlasti.

"Različita politička uvjerenja ne smiju biti okidač za bilo kakve incidente i nerede ili netrpeljivosti. Na njima ćemo u budućnosti jačati naše demokratske kapacitete i snagu naše jedine i zajedničke države Crne Gore", navode u saopštenju.

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

FreeHous

E Dritane, Dritane.....koliko kosta drzava? Prozivas Mila da je lopov, a ti se jeftino prodade crnolitijasima i cetnicima, a za drzavu te nije briga! Milo je za vas moralna gromada i nedostizna velicina! Zna se kojoj feli pripadaju izdajnici doma svoga!

Brano

Policiju si trebao da pozivas da zaustavi litije mrznje i razdora. To nije uradila, niti si pozivao na to!!!!! Tada si to zvao sloboda okupljanja!