9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Đukanović nastavlja da prijeti

Politika

Comments 10

SNP: Đukanović nastavlja da prijeti

Autor: Antena M

  • Viber

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi, saopštili su iz SNP-a.

"Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem.

Ovakvi njegovi nastupi su plod čiste panike jer zna da je zajedno sa svojom familijom, prijateljima i kumovima, iza sebe ostavio sprženu zemlju, odnosno uništenu ekonomiju", navode u saopštenju.

Kako navode, predsjednik DPS-a je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao.

"Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti.

SNP CG će nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva. Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to", zaključili su iz SNP-a.


Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Jovo J.

Ne daj nam boze drzavu kakvu bi nam vi skuvali. Koliko vojite Crnu Goru Crnogoraca i ostalih naroda koji je vole, toliko vam bog srece dao. A kad pomenete Mila ustanite jer i kad ustanete nijeste mu ni do koljena. Vi dobro znate zasto.

VILA CRNOGORSKA

@drago1 Pa evo vidiš li da ne,Amfilohiju se ništa ne može,agent i istoka i zapada. Da je samo sa istokom ovi sa zapada bi ga davno sutnuli u Hag,da je samo sa zapadom davno bi ga rašćinjeli kao popa,em pun para,moćnik,sotona,da je neki dobrica pop kakvih ima ne bi riječ progovarao,a kamoli sta drug

drago1

Ovo je pravi odgovor. Tako brate volim da čujem. Nećemo da branimo Đukanoviće i njegove tajkune. Crnu Goru vazda.