10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski pokret: Otpor protiv nove velikosrpske AB revolucije

Politika

Comments 2

Crnogorski pokret: Otpor protiv nove velikosrpske AB revolucije

Autor: Antena M

  • Viber

Ovih dana čuje se eho nekih prošlih vremena, nanovo se slavi „sloboda“ porazom Crnogoraca i Crne Gore, poručuju iz Crnogorskog pokreta.

"A kakav bi to kontinuitet „oslobodioca“ i „slobode“ bio kad ga na svojoj koži ne bi ośetili Crnogorci, Bošnjaci, Hrvati,.. Albanci se ovaj put provukoše bez nasilja iz oportunih razloga. Na smiješno opravdanje kako je to refleks sužnjeva koji su se oslobodili i pripisivanje nasilja po śeveru onima koji su izgubili izbore nijesu se upecali ni revnosni, anticrnogorski mediji śevernog suśeda. Toliko su bili ubjedljivi verbalni marifetluci pobjednika izbora da mediji u Srbiji nijesu pominjali ni nasilje, ni ta glupava opravdanja", poručuju u saopštenju.

Čudna je, kažu, to „sloboda“ koja liči na vremena iz prošlosti kojih se sav civilizovani svijet gnuša.

"Kako živimo u svijetu laži, zloupotrebe medija, lažovi su postali politički najuspješnija kasta. Više nijesu važna djela, nego snaga medija i sposobnost obmanjivanja „pučine grdne“. Što više pominjanja demokratije i „prve demokratske vlasti“, to više represije i represivne svijesti iz šinjela vremena kad se kažnjavala pomisao, a ne izrečena misao. „Prva demokratska vlast u Crnoj Gori“ je započela buduću vladavinu demokratskim prijetnjama ukidanjem medija, krivičnim prijavama za delikt mišljenja, hapšenjima, partijskim uređivanjem Javnog servisa, vrijeđanjem novinarke što se drznula da njegovom visočanstvu, Dritanu Abazoviću, postavi nezgodna pitanja... Za vrijeme čuvene „diktature“ i „diktatora“ imali smo poplavu medija koji su čak jezivo širili mržnju, olajavali časne ljude, crtali mete, vrijeđali ljude u studiju, ispoljavali agresiju prema neistomišljenicima i to nije smetalo „oslobodiocima“, jer oni nijesu bili mete tih strijela ispodljudskog dostojanstva i nužničke estetike. Sad, paunovski nadignutih noseva, kao da su se kandidovali za Nobelovu nagradu skidanjem najvećeg svjetskog zločinca sa vlasti, smeta im bilo kakva kritička misao, bilo koja analiza koja ih ne meće među oblake, ubjeđeni da zaslužuju samo fanfare i ode, krenuli su da disciplinuju slobodnu riječ. Hoće da sude istini Ranka Đonovića, ukidaju Cdm, Dnevne novine, reketiraju Aktuelno, ... slijedeći svog gurua iz śevernog suśeda, koji je sve medije stavio pod svoju kontrolu i upregao ih u očuvanju totalitarne vlasti i „nemešanje u crnogorske izbore“!

I koji je usavršio laž kao vrhunsko sredstvo neograničene vladavine i jednocifrenog procenta opozicije u parlamentu. Sve nam se čini da će „oslobodioci“ istim stopama i istom matricom u kojoj je glavni krivac za sve prošla vlast. Već smo čuli kako se najavljuje da neće biti novca u državnoj kasi za plate u novembru i, gle čuda, ko je kriv? Prošla vlast! Kažu, ostavili praznu kasu! Kao da je prošloj vlasti kasa bila bila prepuna i kao da nijesu imali problema da odgovore na sve potrebe društva u uslovima pandemije i pada privredne aktivnosti.

Pozivamo sve građane Crne Gore, bez obzira na naciju, vjeru ili rasu, da ne naśedaju na budalaštine da će Crnu Goru reformisati Medo, Mandić, Knežević, Milačić, Zogović, Radunović, Vučurović, Bečić, ... i da će URA promjeniti svoje ponašanje iz Budve kada je ostala u vlasti koja je slavila sve tragedije Crne Gore iz prošlosti. Više je nego jasno da ovo vrijeme traži objedinjavanje svih patriotskih snaga u Crnoj Gori, aktivan otpor, ogoljavanje anticrnogorske suštine nove vlasti, nepristajanje na novu velikosrpsku AB revoluciju i borbu za ostvarenje onoga što je 22-og maja 2006. propušteno", navode u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ksena

@Duki I sto cemo sad Duki !? Ne smijemo se ponasati kao "uvrijedjene nevjeste" . Imas li neku bolju ideju ?Kome normalnom nije bilo jasno od 2016.god. sto ce se dogoditi, pogotovo od pocetka cuvenih litija ? Koliko "bivsih i razocaranih" Crnogoraca nije izaslo na ove izbore ?

Duki

Ovo je trebalo da objavite prije godinu dana i da uradite nesto konkretnije kako biste makar pokusali da sprijecite ovo no ste se sad sjetili.