15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: Isključena sam zbog podrške Careviću i crkvi, Lekićeva partija od Vijesti kupila Lekićevu knjigu

Politika

Tag Gallery
Comments 4

Đurašković: Isključena sam zbog podrške Careviću i crkvi, Lekićeva partija od Vijesti kupila Lekićevu knjigu

Autor: Antena M

  • Viber

Bivša liderka budvanskog odbora DEMOS-a i član Predsjedništva te partije, Lucija Đurašković, kazala je da je isključena iz stranke, jer je kolegi iz SDP-a koji je otkrio tajnu fakturu od blizu 1.000 eura, koja dokazuje da Miodrag Lekić svojoj stranci prodaje svoje knjige, stavila lajk na objavu, i zbog šale sa kolegama u Viber grupi.

"To je taj čovjek/lider, koji sada, tek petnaest dana u vlasti, kršeći Statut pokazuje svoje pravo lice i isključuje iz stranke iskrene opozicionare, koji su ga podržali kada mu je bilo najteže i od kojih je uopšte zavisilo to što je sada tu gdje jeste, pokušavajući da preko šlepajućeg sigurnog, staračkog mandata ubije jednim metkom dvije mete: ugrabi kakvo ministarsko ili ambasadorsko mjesto u vladi i moju malenkost oblati vezano za koaliciju “Mir je naša nacija”, od čega se ograđujem", navodi Đurašković.

Podsjeća da su od osnivanja Demos napustili, samo iz nekadašnjeg Predsjedništva, i šire: Dragiša Janjušević, Goran Danilović, dr Goran Radonjić, dr Srđa Pavićević, Zoran Miljanić, prof. dr Sonja Pravilović, mr Anka Vukićević, Seada Sadiković, Ninoslav Kaluđerović, Aleksandra Vuković, dr Srđan Kalinić, prof. dr Sonja Pravilović, Tina Raičević, mr Igor Jovović i Maja Vučelić.

"To je taj koji niti jednom u četiri godine nije u stanju da posjeti Opštinski odbor svoje stranke koja je činila i koja čini vlast u Budvi, da prisustvuje ili bar pita svoje članstvo kako su poslije policijskog napada suzavcem, jer njega to, naravno, ne interesuje. Da, isključena sam, jer sam poštenom mladom kolegi, inače predsjedniku Nadzornog odbora stranke, koji je usput otkrio nemoralnu tajnu fakturu od blizu 1.000 evra, koja dokazuje da lider svojoj stranci prodaje svoje knjige, stavila lajk na objavu za stranku sa kojom smo, u nekoliko navrata, do juče bili u koaliciji, i zato što sam se u bezazlenoj šali sa kolegama u viber grupi, koja je uzgred desetak puta mjenjala ime, jer nije stranačka, nadovezala na šalu o mikrobiološkoj vijagri, gdje se, očito, sam prepoznao...

Ali nećemo biti naivni pa ne shvatiti da se iza isključenja krije moj prezir prema poslušništvu i poltronstvu, podrška Demokratskom frontu i Marku Batu Careviću, crkvi, litijama i Mitropolitu, jer nije li on slučajno lider jedne od rijetkih stranki koja se nije oglasila prilikom Njegovog hapšenja", navodi Đurašković u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Ne sjekirajte se. Amfilohije kaže da Bog pomaže onima koji su za crkvu. No kod Vas je nešto "omanuo". Što ste tražili - to ste dobili.

pavle

nema tu razlike puno izmedju Vas oboje, samo što si ti i grđa jer drziš stranu četnicima a nosiš časno Crnogorsko prezime...

KSENIJA

Ništa ne cudi od te osobe..... Ima i vece priče ...