15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Bečiću: Vjerujem da ćemo svi obezbijediti maksimalnu posvećenost razvoju zemlje

Politika

Comments 4

Đukanović čestitao Bečiću: Vjerujem da ćemo svi obezbijediti maksimalnu posvećenost razvoju zemlje

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Aleksi Bečiću povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore i poželio uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

"Sporazum koji ste nedavno potpisali sa koalicionim partnerima kojim se afirmiše evropski i evroatlantski put Crne Gore garantuje poštovanje preuzetih međunarodnih obaveza, i izražava spremnost za nastavak reformi i brže usvajanje evropskih standarda, potvrđuje ispravnost dobro odabranog i trasiranog strateškog kursa naše države. Vjerujem da ćemo i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, i daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva", navodi se u čestitiki.

 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Sapienti_Sat

MOJ PREDSJEDNICE, svaka li je Njegoseva sveta:"A ja sto cu, ali sa kime cu, malo rukah, malena i snaga, jedna slamka medju vihorove..." Sjecam se kad Ste 2000-te rekl:" okanimo se gusala-mijenjajmo sami sebe, pa i one oko nas..."

Denver

Ispali su gospoda na kvadrat, pustili su da se bagra iskali, da im ne zbijaju dodatno redove kao što su napravili Budvom. Gospoda - za razliku od manjina koje su dale glas pritajenom četniku Bečiću.

Suljo

Tesko mi je bilo gledati,na Skupstini,jadne DPS-ovce.Toliko pljuvanja prema njima,toliko vrijedjanja...i nista.Da se ne ocesu.Samo usamljeni Popovic nesto,kao,rece.Da li su DPS utonuli u zimski sam?OndaK da nadjemo neke nove ljude,sa svjezim idejama,suverenistickim,pa da nas povedu!Greske...