11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ćeman poručuje Dizdareviću: Osveštavanju nije prisustvao nijedan funkcioner Demokrata

Politika

Comments 9

Ćeman poručuje Dizdareviću: Osveštavanju nije prisustvao nijedan funkcioner Demokrata

Autor: Antena M

  • Viber

Gospodine Dizdareviću, vaše javno izgovorene riječi kojima izražavate brigu za multikonfesionalnost Crne Gore, prihvatili bismo kao iskrene i dobronamjerne da u njima nema jasno vidljivih primjesa politikantstva, poručio je Albin Ćeman, poslanik i potpredsjednik Demokrata, reagujući na izjavu poslanika DPS-a Abaza Dizdarevića.

"Prije nego što ste odlučili da nas javno optužite morali ste, ukoliko želite biti odgovoran opozicionar, da prethodno provjerite činjenice, a ne da javno nastupate sa  neutemeljenim tvrdnjama. Ipak, kao "zabrinutog" opozicionog poslanika želimo vas obavijestiti da ni jedan funkcioner Demokrata nije prisustvovao pomenutom vjerskom obredu.

Vjerovatno gospodine Dizdareviću da nijeste odgledali intervju predsjednika crnogorskog Parlamenta, pa vas pozivamo da odvojite sat vremena i isti odgledate. Ako vam nakon odgledanog intervjua trebaju dodatna pojašnjenja spremni smo da polemišemo i na tu temu", kaže Ćeman.

Kako dodaje, u vezi sa neprimjerenim konstatacijama, neistinama i zamjenama teza se neće oglašavati, jer smatraju da to nije nivo polemike 21. vijeka.

"Građanska, pomirena, evropska, multietnička i evroatlanska Crna Gora je zemlja za koju se svim srcem borimo. Vjerujemo gospodine Dizdareviću da sa tim nemate problema i pored neskrivene nervoze zbog činjenice što u nama nemate sagovornika za vjerske i nacionalne igre", zaključio je Ćeman.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Vv

@Snjeg Pa nijesu osudili ni kad su popovi u Herceg Novom kadili vodomjere i još nešto, ne mogu se sjetiti od blama šta , ni kad je Katić zaprečavao ulice kao vid podrške SPC.

učo

g.ćeman ,ko je predsjednik opštine u andrijevici. iz koje je stranke i čiju zastavu drži u svojoj radnoj sobi. toliko o stanci koja baštini crnogorske vrijednosti..

Svedok

A kako vas to abolira? Dio ste vlasti. Ogavne vlasti. Pomamila se sva vaša stoka koja je ćutala do sad a jedino ostvarenje nalazi na društvenim mrežama. No, doce vrijeme da idu na liječenje, ali o trošku Srbije!