14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Isprva sam žalio, a sad prezirem medijsku koaliciju URA

Politika

Comments 13

Živković: Isprva sam žalio, a sad prezirem medijsku koaliciju URA

Autor: Antena M

  • Viber

Zarad mrvica vlasti sa velike svetosavske trpeze, sjedeći na njenom ćošku, URA je zagazila u demagogiju i populizam, afirmišući dekadentne vrijednosti suprotne građanskom konceptu i demokratskim vrijednostima, kazao je bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković.

"Kada jedna građanska stranka pogazi temeljne vrijednosti i principe i odustane od sopstvenog i dosljednog političkog puta, skrećući zarad vlasti po svaku cijenu na stranputicu, postaje samo lutka na koncu u tuđim rukama, gubeći pritom samopoštovanje i poštovanje onih koji su je podržali. Upravo to se dešava medijskoj kolaicijii URA, koja je zarad mrvica vlasti sa velike svetosavske trpeze, sjedeći na njenom ćošku, zagazila u demagogiju i populizam, afirmišući dekadentne vrijednosti suprotne građanskom konceptu i demokratskim vrijednostima, ujedno ćuteći kao zalivena o brojnim nepočinstvima svojih novih političkih prijatelja sa kojima su zaključili trojni pakt o vršenju vlasti.

Slaveći tako osvojenu slobodu i pobjedu demokratije, namjerno prećutkuju da su do nje došli dominantno glasovima dogme, kletvi i proklinjanja najretrogradnije klero-fašističke strukture na evropskim prostorima, oličene u Srpskoj crkvi i njenim mrziteljima svega crnogorskog.

Najavljujući siguran Evropski put Crne Gore, prećutkuju da ga žele sprovoditi sa onima koji imaju isključivi zadatak uništenja i satiranja iste te Crne Gore do njenog potpunog nestanka.

Prepuštajući sve najvažnije poluge vlasti crkvenim koalicijama, otvorili su put gaženja i potiranja svih vrijednosti na kojima je njihova stranka, samo do juče počivala.

Ostajući čvrsto vezani uz retrogradnu velikosrpsku strukturu, bez mogućnosti da bitnije utiču na procese, jasno su pokazali da je njihov razum izgubio bitku sa životom i stvarnošću.

Važno je shvatiti da je njihov zajednički projekat, "Zemlja bez države i država bez zemlje"!

I na kraju moram priznati da sam ih do skoro žalio, misleći da su u zabludi i da ne znaju što rade, a sada ih prezirem dajući svoj najveći doprinos da završe na smetlištu istorije, gdje im je i mjesto zajedno sa onima čiji zli naum sprovode", napisao je Živković na Fejsbuk profilu.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Momčilo

@Jocko Dritan je ključna figura za budućnost Crne Gore. Napadaju ga u CG jer će upravo on na sledećim izborima ne samo sačuvati svoje biračko telo nego preuzeti veliki deo suverenističkog biračkog tela jer je pokazao Treći put - da Milo izgubi a da Amfilohije ne pobedi. Moguće je i bez Mila.

Jocko

Pricas gluposti. Dritan je za jednokratnu upotrebu.Ne ponasa se ovako neko ko racuna u buducnosti na glasove suverenista. Ja zn mnoge iz URA koji su glasali ne na referendumu.

Budi

Jesu zastranili iz mrznje i koristoljublja ali imajte u vidu da su oni suverenistibi da cemo jednom morati graditi mostove povjerenja ako zelimo sacuvati Crnu Goru, ako jije vec kasno