4 °

max 8 ° / min 1 °

Petak

15.01.

8° / 1°

Subota

16.01.

3° / -2°

Nedjelja

17.01.

2° / -3°

Ponedjeljak

18.01.

3° / -5°

Utorak

19.01.

7° / -5°

Srijeda

20.01.

6° / -2°

Četvrtak

21.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić supotpisnik Manifesta Parlamentarne Skupštine OEBS-a

Politika

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Krivokapić supotpisnik Manifesta Parlamentarne Skupštine OEBS-a

Parlamentarna Skupština OEBS-a u vremenu ukupnog jačanja krize; zdravstvene, ekonomsko-socijalne i bezbjedonosne na prostoru najveće Parlamentarne Skupštine na svijetu, polazeći od svoje nadležnosti i odgovornosti obratiće se svjetskoj javnosti sa svojim novim Manifestom povodom 30 godišnjice Pariške povelje za novu Evropu.

Kao XII Predsjedniku Parlamentarne Skupštine OEBS-a Ranku Krivokapiću, počasnom predsjedniku SDP-a obratili su se aktuelni Predsjednik Džordž Sarateli, Generalni Sekretar Roberto Montela i visoki funkcioner Lamberto Zanijer sa molbom da se pridruži supotpisnicima ovog apela što je Krivokapić sa zadovoljstvom prihvatio, saopšteno je iz SDP-a.

Parlamentarna Skupština OEBS-a kao jedini njegov organ sastavljen od direktno izabranih predstavnika građana osjeća obavezu za doprinosom dodate vrijednosti radi čitave organizacije koja se suočava sa brojnim izazovima, što globalno što unutar svojih struktura pokušavajući da generiše adekvatne odgovore na pitanja koja muče građane 57 država koje je sačinjavaju. Ovaj manifesto je prvi korak ka sveobuhvatnoj revitalizaciji organizacije, koji će stvoriti uslove za osnaženje političkog momentuma na najvišem nivou.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR