10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurović: Krivokapić mi je deset minuta prije konferencije rekao da mora izabrati drugog kandidata

Politika

Comments 13

Đurović: Krivokapić mi je deset minuta prije konferencije rekao da mora izabrati drugog kandidata

Izvor: Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović rekao je da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora izabrati drugog kandidata. On je za "Vijesti" kazao da na pitanje šta se desilo vezano za njegovu kandidaturu može odgovoriti samo jedno - "da to niko sem mandatara ne zna".

Krivokapić je danas na konferenciji za novinare rekao da je kandidat za ministra odbrane profesorica bezbjednosti Olivera Injac.

Đurović za “Vijesti” kaže da je na poziv Krivokapića i Dritana Abazovića prihvatio kandidaturu za ministra odbrane, "svjestan rizika, izazova i odricanja,a znajući da će morati da ostavi sopstveni biznis i privilegije i posveti se radu u Ministarstvu".

"Samo 10 minuta prije najavljene pres konferencije gospodin Krivokapić me je pozvao i pokušao da pruži neke nejasne razloge zašto mora izabrati drugog kandidata. Da sam znao da kao kandidat figurira i gospođa Injac sa svojom respektabilnom biografijom ne bih ulazio u ovaj pomalo diletantski proces", kazao je Đurović.

On je rekao da je iznenađen ovakvim postupkom mandatara.

"Imao sam najbolju namjeru pomoći građankama i građanima i državi kako bi se sačuvao građanski koncept države Crne Gore. Želim da se zahvalim svim iskrenim prijateljima koji su mi uputili čestitke za najavljeno imenovanje. Vraćam se svome poslu gdje ipak stvari funkcionišu mnogo ozbiljnije i profesionalnije i za mene je ovakav vid angažmana završen", kazao je Đurović.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Dejana

Koja si ti.....e vala si se izbrukao Djurovicu! Kukas za vladom a znas i sam da nijesi za dalje od tih cigala i cementa sto prodajes! Śedi dje si, ljig. ljudska!

@@@@

Apsolutno tako i zasluzuju svi koji se igraju sudbinom CG.Krivokapic se igra i sa vama i sa DFom kao u lutkarskom pozoristu.Marionete ste SPC i postali ste izdajnici pa ma koliko mrzjeli Mila to nijeste smjeli da radite.

lovcen

AU IZVINI MOZDA NEKOM DRUGOM PRILIKOM