9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joanikije o protjerivanju Božovića: Odlazećoj vlasti lijeka nema

Politika

Comments 10

Joanikije o protjerivanju Božovića: Odlazećoj vlasti lijeka nema

Autor: Antena M

  • Viber

Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije smatra kako je odlazeća vlast imala višestruko zlu namjeru kada je odlučila da protjera ambasadora Srbije.

"Da podigne tenzije i produbi podjele u svim slojevima crnogorskog društva, naročito među braćom Pravoslavne vjere, da izazove recipročne mjere od strane Srbije da bi se medijskom larmom u regionu posijalo što više otrova i bratske mržnje. Ovim potezom odlazeća vlast, kao i nebrojeno puta do sada, pokazala je da joj lijeka nema, osim ako se neko od njenih pripadnika jednoga dana pokaje. Daj Bože", poručuje Joanikije.

Kaže kako se nada da će nova vlast Crne Gore posvetiti pažnju izmirenju zavađenih i otklanjanju, kako je rekao, zlokobnih višedecenijskih podjela u narodu.

"Moleći se Bogu za spasenje svih, vjerujućih i nevjerujućih, razumnih i nerazumnih, pozivamo sav vjerujući narod u Crnoj Gori da u ovim danima mnogostrukih iskušenja i povišenih tenzija umnoži svoje molitve za mir, razumijevanje, suzdržanost i prevazilaženje pogubnih podjela među braćom i bratskim državama", poručio je Joanikije.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

ivica

Pretece ovaj Svetosavac, evo korona ga nije dokrajcila ali ni mozak mu promjenila.Zadojen Svetosavljem prodo i zemlju i oca i majku za Svetoga Savu i njegovu sektu.

katunjanka

Sva svještena lica neka se povuku u svoje bogomolje, i neka ne podrivaju u ove lako misleće "vjernike"., što mucaju kada ih pitate oklen im je đed i prađed. Neka svaka ptice ide svome jatu, a naše je gnjizdo Crna Gora, i ostavite nas više na miru. Biće vječna Crna Gora!

Auh, koji "vernik"

Još se korona pita, ne trči pred rudu pope! Neće proći vaš klerofašizam! Da je vječna Crna Gora!