17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DNP: Podržaćemo Vladu Zdravka Krivokapića

Politika

Comments 0

DNP: Podržaćemo Vladu Zdravka Krivokapića

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Demokratska narodna partija glasaće za vladu mandatara Zdravka Krivokapića, saopšteno je iz te partije.

 
"Predsjedništvo Demokratske narodne partije jednoglasno je podržalo predlog predsjednika Milana Kneževića da poslanici naše stranke 02. decembra glasaju za vladu mandatara Zdravka Krivokapića. Opredjeljujući se za podršku ovako predloženom konceptu Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, DNP ostaje dosljedan javno datom obećanju, da bez obzira na ovoliki stepen ljudske i političke nepravde, neće dopustiti Milu Đukanoviću i njegovim strukturama da pokušaju povratak na vlast”, piše u saopštenju.

Dalji odnos DNP-a prema radu buduće vlade Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića zavisiće, kako su naveli, od realizacije njihovih programskih i izbornih principa zbog kojih su im građani iskazali najveću podršku na izborima 30. avgusta.

 
"A to znači da od Vlade Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića očekujemo da odmah suspenduje Zakon o slobodi vjeroispovijesti i donese novi zakon nakon potpisivanja temeljnog ugovora sa SPC, odmah predloži Izmjene i dopune zakona o tužilaštva, izbor sudskog savjeta, izbor VDT-a, obaveže se na održavanje popisa u 2021. godini, uredi birački spisak, otpočne beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i njenih pokrovitelja u Prvoj familiji, donese set antirecesionih mjera u borbi protiv siromaštva, poboljša odnose sa Srbijom i Rusijom.

Od realizacije ovih nabrojanih prioriteta zavisiće i dalja podrška DNP- a Vladi Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića koji nakon 02.12. preuzimaju odgovornost za sve što će se dalje dešavati u Crnoj Gori", zaključuju iz DNP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR