15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjedništvo Liberalne partije: LP će glasati protiv Vlade Zdravka Krivokapića

Politika

Comments 1

Predsjedništvo Liberalne partije: LP će glasati protiv Vlade Zdravka Krivokapića

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjedništvo Liberalne partije na elektronskoj sjednici koja je održana danas izgasalo je prijedlog da Liberalna partija neće podržati izbor 42. Vlade mandatara Zdravka Krivokapića u Skupštini Crne Gore na sjednici zakazanoj za 2. decembar, saopšteno je iz LP.

Predsjedništvo je odluku uputilo poslaniku LP koji neće glasati za ovakav sastav i koncept Vlade.

"U obrazloženju odluke navodi se da neće LP pružiti podršku zbog samog sastava buduće Vlade, njenih  konstituenata i njihovih programa koji su dominantno protiv suverene i nezavisne Crne Gore, zbog toga što je diskriminatorska po svim osnovama, nema pripadnika manjinski naroda pa ni većinski crnogorskog naroda u njenom sastavu. Predloženi predsjednik i Vlada ruše ustavni koncept Crne Gore kao multietničke i građanske, sekularne i antifašističke države.

Liberalna partija dosljedno će se držati toga puta, a ako vrijeme pokaže drugačije, da Vlada nema namjeru da ruši Crnu Goru kao suverenu i nezavisnu državu i njen građanski koncept, te da nema namjeru da skreće sa evroatlanskog puta, LP će biti veoma kooperativna i spremna da podrži sva predložena liberalno-demokratska akta Vlade, koja su na takvom, procrnogorskom i proevroatlanskom fonu.

Predsjedništvo je na sjednici podržalo i izbor Jelene Marković, v.d. predsjednice Opštinskog odbora LP Nikšić za članstvo u Predsjedništvo LP, a na prijedlog predsjednika Popovića", navodi se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

back 2 back

Liberalna Partijo Hvala vam od Srca. Da je vjecna Crna Gora!