0 °

max 5 ° / min 0 °

Subota

16.01.

5° / 0°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski obraz: Crnom Gorom tuga vlada, izglasana srpska vlada

Politika

Comments 11

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski obraz: Crnom Gorom tuga vlada, izglasana srpska vlada

Ožalošćena i ranjena Crna Goro, izglasaše klerovladu, podijeliše još više podijeljenu Crnu Goru, saopštili su iz NVO Crnogorski obraz.

"Odluči karnevalska manjina da vlada većinom, naravno uz svesrdnu pomoć izdajnika. Shvatati sebe kao “heroje” promjena, “apostole” novog crnogorskog poretka, “mesije” ujedinjenja, dobročinitelje, svetitelje itd. mogu samo osobe koje je mentalno oštetio začarani krug u kojem su se bespomoćno koprcali sve ove prethodne godine, decenije…    

Željni ličnog dokazivanja, bolesnih sujeta, opskurnih znanja, puni mržnje i zlobe prema svemu crnogorskom, sa osmjehom iza kojeg se krije “osveta oživjelih mana” zauzeše kormilo crnogorske Vlade, koje će pri prvom, manjem talasu početi bezglavo da se okreće u svim pravcima. Nevješte ruke predśednika Krivokapića neće imati ni snage, ni vještine da se izbore s naletima vjetra koje će mu isti oni koji su ga danas izglasali bestidno okretati pravo u lice. Borba za dah je jedino što će mu od njih biti pruženo", navode u saopštenju.

Počelo je, kažu, barjačenje, bacanje dinamita i plotunanje iz svih kalibara vatrenog oružja po Crnoj Gori.

"Slave izabranu, novu Vladu RCG, koju ni sami ne podržavaju, ali je ipak nevoljno glasaše, da opravdaju dobijena sredstva i održe, možda po prvi put u životu, riječ zadatu počivšem mitropolitu. Strah od kletvi je doživio svoju katarzu.

Pitamo se za ovo noćašnje šenlučenje po mnogim gradovima Crne Gore, da li to pokazuju koliko su naoružani, i da li sa tim vatrenim performansom nekom prijete.  Pa gospodo moja draga, niti se plašimo, niti ćemo uzmaći milimetra od cilja da Crnu Goru oživimo multinacionalnim skladom, multivjerskim mirom i multikulturalnim zagrljajem naše civilizacijske dužnosti oličene u antifašizmu. Ne zaboravite, Crnogorci se ne boje!

Zanima nas, hoće li reagovati apostolska vlada i njen predvodnik, na večerašnje izazivanje tenzija i pokazivanje netrpeljivosti prema Crnogorcima?

Očekujemo reakciju i zaštitu od novog ˝PREMIJERA ˝, od povampirenog srpskog nacionalizma, jer se nijedan Crnogorac/ka, od večeras u Svojoj Crnoj Gori, ne osjeća sigurno.

Izglasana nova vlada, do proljeća ista pada!", zaključili su u saopštenju.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

st.danilo

Nadam se Dritan kontroliše situaciju? Da i ove demonstracije šovinizma i nelojalnosti državi CG nije orgaizovala Milova policija?

Addiospizzo

Vlada imade 41.glas,ali niko ne vide ko je taj neodlučni glas, buduci 42?!

četnici slave

u gradu Ljuba Čupića, potomci došli opet da strijeljaju Crnogorce