5 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PKS Krivokapiću i Abazoviću: Jurišnike uputite ka Kosovu da tamo rješavaju srpske probleme

Politika

Comments 6

Autor: Antena M

  • Viber

PKS Krivokapiću i Abazoviću: Jurišnike uputite ka Kosovu da tamo rješavaju srpske probleme

Patriotsko komitski savez Crne Gore PKSCG pozvao je premijera Zdravka Krivokapića i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da hitno riješe bezbjednosni problem u državi koji nastaje zbog, kako su saopštili, velikosrpskog iživljavanja po ulicama crnogorskih gradova i slavljenja ustoličenja nove Vlade.

"U slavlju ne vidimo nikakav problem, ali u barjačenju zastava Srbije, pokličima “Kosovo je Srbija” i “Ne damo Kosovo”, u sred suverene Crne Gore –vidimo! Tražimo od vas da te jurišnike uputite put Kosova, pa da tamo rješavaju srpske probleme. Neka svoju energiju, koju usmjeravaju ka svojoj braći, kumovima i komšijama u Crnoj Gori, manifestuju tamo, a ne u ovoj višenacionalnoj državi", stoji u saopštenju PKSCG.

Poručuju da njihovo članstvo i ostale patriote neće mirno posmatrati organizovani “nastup” ovih grupa i pojedinaca, kao šu, kako navode, trpjeli godinu dana.

"Sada ste vi vlast i radite svoj posao. A ako vaši ministri traže odjednom poštovanje mjera i zabranu izlaska poslije sedam sati uveče, ko je dozvolio i ko je puštio sinoć šenlučenje po Crnoj Gori? Ko poziva svoje članstvo da se u svim gradovima prave auto litije? Poštujući demokratsko ustrojstvo države, PKS, bez obzira na snagu koju ima ili nema, bez obzira na rascjepkanost suverenističkog bloka, ali sa velikim srcem svojih postojećih članova, još uvijek ne poziva Crnogorce svih vjera i nacija da izadju na ulice, jer smo svjesni u šta bi se to pretvorilo, a znamo da bi se odazvali! Ali vam jasno poručujemo: nećemo mi samo čuvati mir u ovoj državi, a vi dozvoljavati provokacije, uvrede i napade pojedinaca na naše građane. Zato, čuvajte mir u ovoj državi i radite svoj posao. Nemojte dozvoliti da narod uzme stvar u svoje ruke, jer se takvo što uvijek obijalo o glavu i vlasti i narodu", poručili su u PKS-u.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Svaka čast, samo ne treba čekati, trebamo konačno krenuti i pokazati ovoj bagri, ovim izdajnicima đe im je mjesto. Evo do čega nas je dovelo naše pasivno ponašanje. Ne smijemo više čekati ni trena. Ne oglasiše se ovi demokrati, rukoljub, plagijat, abazović, novi ministar policije.., vidimo da oni ovo podržavaju. Zato, budimo spremni da branimo našu građansku CRNU GORU!!!

maja

bjesne po ulicama nastradace neko...

Crna Gora

A oni nisu nidje ni bili, Crna Gora ima ne meka, imali sve sta im treba, iz kafana brane Kosovo, iz fotelja ruse Crnu Goru, a vecih Srba nidje od njih kada podju u Srbiji ne cuju se zivi, jer ko voli licemere i izdajnike. A odavde se reklamiraju , da kad mrdnu do Brodareca da ih docekaju kao heroje,jer misle da je to casno pljuvati po svojoj zemlji a dje i ko to postuje.. a tek od odbrani svetinja na Kosovo tu nisu voljni jer tamo nije Crna Gora tamo dje ces da se vratis brze no sto odes