16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Sramota - na vrhuncu epidemije, Krivokapić i ministri u provodu u kafani

Politika

Comments 4

DPS: Sramota - na vrhuncu epidemije, Krivokapić i ministri u provodu u kafani

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Premijer i njegovi ministri, manje od 24 sata, od svog izbora narugali su se građanima Crne Gore i prekršili ono što su im obećali, saopšteno je iz DPS-a.

"U danima kada hara koronavirus po Crnoj Gori, i odnosi mnoge ljudske žrtve, apostolska družina, je imala potrebu da svoje ustoličenje proslavi u kafani, bez distance i uz kršenje svih zdravstvenih mjera?! Da apsurd bude još veći, upravo je ministarka zdravlja juče uputila apel da se građani pridržavaju mjera.

Da li jedno pravilo važi za Krivokapića i njegove ministre a drugo za sve ostale ljude koji žive u Crnoj Gori? Ovo licemjerje i bahato ponašanje članova nove Vlade zaista je u suprotnosti sa svim što nam je premijer obećao u svom ekspozeu.

Zato je Zdravko Krivokapić dužan da objasni građanima: Zašto je pokazao nepoštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima? Zašto je prekršio zakon? I, na kraju, da li su cijenu ovog ministarskog provoda u kafani, platili građani Crne Gore?

Zaista je nećuveno da dan nakon izglasavanja, kabinet novog premijera kolektivno prekrši zakone svoje države, takvo licemjerje Crna Gora ne pamti", navodi se u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

buto

crkva ne plaća porez državi ,a ovo je na račun crkve.

Mojaš

Gospodine Darko Šukoviću,molim vas u ime bivših Liberala koji su iskonski i bezrezervno vjerovali u Nezavisnu Crnu Goru kada je DPS od nje bježao ko djavo od krsta,nemojte im prenositi svaku banalnu objavu gdje i dalje ne vidimo da ONI vide imali ikakve krivice u njima za ovo stanje danas?

RLK

Gospodo iz Dpsa, jeste sramota no mene više boli vasa nepostojeca kampanja u prošlim izborima, glasah vas decenijama misleći da ćete sačuvati ovo parče raja. Da je vječna Crna Gora.