7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čelnici Opštine Tivat: Ne opravdavamo način proslave Vlade, građani da pokažu ličnu odgovornost

Politika

Comments 6

Čelnici Opštine Tivat: Ne opravdavamo način proslave Vlade, građani da pokažu ličnu odgovornost

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Iako su izbor slobodne demokratske vlade i pad DPS režima bili veliki razlog za slavlje svih dobronamjernih građana, čelnici te Opštine ne opravdavaju način proslave koji je viđen u Tivtu, navodi se u saopštenju koje potpisuju predsjednik Opštine Željko Komnenović i potpredsjednici Vladimir Arsić i Goran Božović.

“Tivatska lokalna samouprava suočava se u ovom trenutku sa budžetskim deficitom od 3,5 miliona eura, racionalizacijom višestruko predimenzionirane opštinske administracije, ublažavanjem posljedica pandemije koronavirusa i bezbroj drugih nagomilanih problema koje je ostavila prethodna vlast. Ovakvi događaji daju povod onima koji su opustošili gradsku kasu i sve nas doveli na ivicu građanskog rata, da lažno morališu i prosipaju isprazne fraze o građanskom miru i čuvanju međunacionalnog sklada, pokušavajući da skrenu priču od teme svoje odgovornosti”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da zajedništvo, mudrost, odgovornost i tolerancija su svima, bez obzira na vjeroispovjest i nacionalnu pripadnost sada potrebniji nego ikad.

“Zato sve građane Tivta pozivamo da se suzdrže nepromišljenih i neprikladnih aktivnosti, pokažu ličnu odgovornost, u cilju očuvanja građanskog mira, sprječavanja širenja koronavirusa i borbe za bolji i pravedniji Tivat. Ne dozvolimo da na istorijsku smjenu vlasti u Tivtu i Crnoj Gori padne ni najmanja sjenka i pokažimo da su nam zajednička budućnost i suživot daleko važniji od dnevne politike”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@Da, ali to je turistička realnost. Ne pada mi na pamet da kukam. Samo imaju neki žitelji Crne Gore koji ne kontaju od čega se živi, bilo koje vjere bio. NEKA NAM JE VJEČNA CG

Crnomace

Hoće li pošteni Komnenović i Božović vratiti stanove koje su dobili od lopovskog dps-a?

Da, ali

@europeac Batalimo malo kuknjavu i spremajmo otpor i proteste. ne vrijedi samo raciom