10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Neka Katnić slobodno radi svoj posao

Izvor: Screenshot Youtube

Politika

Comments 6

Abazović: Neka Katnić slobodno radi svoj posao

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao da će ispitati da li je bilo pokušaja političke korupcije u slučaju lidera GP URA i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, Abazović mu poručuje da slobodno radi svoj posao.

Sa Katnićem će se, kaže, sastati u toku sedmice u okviru redovnih aktivnosti.

Na pitanje da li će Katniću saopštiti ko je osoba koja mu je nudila mito, te da ukolio ne, rizikuje li da bude doveden na isti nivo kao Katnić, kada je prije nekoliko godina odbio da kaže ko je njegovoj supruzi u čokoladu stavio novac, Abazović poručuje: 

"Meni niko novac nigdje nije stavio, to je prva stvar. Razlika između mene i njega. On neka slobodno radi svoj posao. Očekujem da ćemo se ja i Katnić vidjeti ove nedjelje, s obzirom da je moja dužnost da sada obavim razgovore sa direktorom Uprave policije, specijalnim državnim tužiocem, direktorom ANB-a…

Nemam ništa protiv da sa njim podijelim neka razmišljanja i na tu temu", kazao je Abazović, odgovarajući na pitanja novinara nakon konferencije Građanske alijanse "Izazovi za transparentno, efikasno i odgovorno pravosuđe".

Komenatrišući slavlje na ulicama crnogorskih gradova, i odgovarajući na pitanje da li to vidi kao slavlje nove Vlade ili provokaciju manjina, Abazović je apleovao na sve građane da sačuvaju dostojanstvo.

"Kako bi pomogli Vladi da izbjegnu svaki vid provokacija. Uvijek sam srećan kad se ljudi raduju, ali to ne treba da bude na štetu nekog drugog. Nadam se da će se sve završiti na najbolji mogući način. Pozivam na poštovanje epidemioloških mjera, koje su i dalje na snazi. Sjutra ćemo imati nove. Želim da se sve završi na jedan način kako dolikuje dostojanstvenim građanima. Moj apel da smanjimo malo ukupne tenzije u društvu i da vidimo da radimo ozbiljne poslove. Čeka nas teška godina, puno važnih poslova, odluka, stvari koje su važne za stabilizaciju ekonomije", ističe Abazović.

Nova Vlada je već danas održala prvu sjednicu.

"Prva sjednica je više bila posvećena imenovanjima za komisije koje treba da počnu da rade i za generalnog sekretara Vlade. Biće i informacija oko izbora glavnog pregovarača, tako da se trudimo da budemo što efikasniji", naveo je potpredsjednik Vlade.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

maki_lscg

Alisa u zemlji cuda se zaigrala...

@@@@

Naravno da mora da radi svoj posao jer ako nije, a jeste laz, to sto pricas da ti je nudjeno 21 milona znaci da ce taj isti ponuditi nekome od ostalih 41 poslanika 2 miliona i srusiti vlast.Katnicu radi svoj posao

Đoko Orlandić (2)

Sada javno prijeti SDT, Katniću. Naime on kaza da će se sa Katnićem sresti uokviru redovnih djelatnosti. To je zloupotreba funkcije. On mora, kao svi ostali građani, da se u po pozivu,pojavi u prostorije SDT i da kao građanin da izjavu u vezi pokušaja korupcije. Mada je to bilo samo prljavi PR.