8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Abazovićevo nadmeno i bahato ponašanje skandalozno

Politika

Comments 9

Živković: Abazovićevo nadmeno i bahato ponašanje skandalozno

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Piše: bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa profila Živkovića sa društvene mreže Fejsbuk)

Već duže vremana gospodin Abazović dijeli sa javnošću svoju priču da mu je neko ponudio 21 milion eura, pokušavajući tako stvoriti neku nadrealnu sliku o sebi samome.

Zaboravlja i zanemaruje gospodin Abazović, vjerovatno opijen vlašću koju je osvojio i moći koja iz nje proizilazi da je osnovano sumnjiv po zakonima ove zemlje (i svake druge) za prikrivanja veoma ozbiljnog krivičnog djela. Ozbiljan i odgovoran građanin u ovakvoj situaciji ima samo jednu obavezu, a to je da svoju istinu podijeli sa jedinim nadležnim organom, a to je, državno tužilaštvo.

Umjesto toga, Abazović od toga pravi lični marketing neznavenom narodu, pokazujući svu svoju nezrelost i neodgovornost.

Iskazom da će o tome uzgred porazgovarati sa tužiocem jer ionako ima namjeru sa njim da se sretne, samo javno pokazuje na koji način gleda na jedan od najvažnijih državnih organa.

I nažalost nema nevladinog sektora, čiji je on miljenik da mu poruči da je on samo obični građanin i da mora odmah dati izjavu pred tužiocem u kancelarijama gdje to rade svi ostali građani Crne Gore. Da mu poruče da je njegovo ovakvo nadmeno i bahato ponašanje skandalozno, nezakonito i suprotno zdravom i demokratskom poimanju uloge državnih organa u državi i društvu.

Kada svi oni ćute, moja malenkost mu poručuje:

Abazovićevo poimanje slobode, demokratije i mjesta i uloge državnih organa u državi i društvu je sramno i skandalozno. Ovakvo ponašanje služi za prezir i svaku osudu, a ako ima tužilaštva u ovoj zemlji, mora odmah reagovati i podučiti novog vicepremijera poznaniju prava i zakona.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Deni

Jadan li je zivot kom je mrznja pokretacka snaga!

jovo J.

Uz sve što je rečeno dodao bih:Abazović je anticrnogorac, i iskompleksirani pozer. Skupo će on da košta Crnu Goru. On je Trojanski konj DF-a. sa zadatkom da ih uvede u vlast naokolo. Kad ga potroše teško njemu, neće mu padat na um milioni.

Marko

U grobu se prevrću Peko Dapčević i Jovo Kapičić i cjeli Vračar