22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SBB: Premijer Crne Gore pokazao veliko nepoznavanje istorijskih činjenica i nepoštovanje institucija

Politika

Comments 3

SBB: Premijer Crne Gore pokazao veliko nepoznavanje istorijskih činjenica i nepoštovanje institucija

Izvor: avaz.ba

Autor: Antena M

  • Viber

Savez za bolju budućnost BiH iznenađen je, kako su naveli u saopštenju, nepromišljenim i krajnje lošim postupkom novog premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao Dan RS.

"Čestitanjem, naglašavamo, neustavnog praznika jednog bh. entiteta istovremeno je pokazao veliko nepoznavanje istorijskih i pravnih činjenica, nepoštivanje institucija i pravnog poretka naše zemlje, te očiglednu namjeru da doprinese vanjskoj destabilizaciji i narušavanju suvereniteta i međunarodnog subjektiviteta Bosne i Hercegovine.

SBB traži od ambasade Crne Gore u Bosni i Hercegovini da se hitno očituje o ovom nedvosmisleno pogrešnom postupku premijera Krivokapića, te da bosanskohercegovačkoj javnosti objasni da li negiranje ustavnog poretka, Ustava i Ustavnog suda BiH predstavlja zvanični stav Vlade Crne Gore ili nesmotren potez koji zaslužuje oficijelno izvinjenje", navodi u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

dragi Bosanci

Nie on naš premijer. On je naš rušitelj. Uništio je Vojsku CG, crnogorsku crkvu, ništa ne priznaje. On je ruski trojanski konj u Nato. Posvađao nas je sa vama , a dalje će sa svim susjedima.

ISTA NAM JE SUDBINA

Moji dobri Bosanci, ova alkoholičarska nesreća od Zdravka rukoljuba, na nesreću i premijera CG, ne poštuje ni crnogorski Ustav, a kako će tek vaš. Ako vam nešto znači, ja kao obični Cenogorac, izvinjavam se građanima BiH zbog ovog skandala koji je napravio premijer CG.

stevokokot

zna on dobro istoriju ali radi po nalogu Crkve i pravi teren za tkz "stpski svet"!