Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MVP obavijestilo žigosanu sedmorku da će im plaćati stanarinu do kraja marta

Politika

Comments 7

MVP obavijestilo žigosanu sedmorku da će im plaćati stanarinu do kraja marta

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo vanjskih poslova CG obavijestilo je sedam ambasadora za koje je zatražilo opoziv, da će im plaćati naknadu za troškove stanovanja do 31. marta, a ne samo do 15. februara, kako im je prethodno rečeno- saznaje Antena M.

Izvori Antene M saglasni su da je pozadina ovog dvonedjeljnog prolongiranja roka za plaćanje stanarine, zapravo, motivisana ostavljanjem više vremena ambasadorima da sprovedu uobičajene procedure na završetku svog mandata, ali i pokazatelj da se u MVP ne osjećaju lagodno zbog razornih kritika na račun neprimjerenih poteza koje povlače.

Optužba sedmoro ambasadora da rade protiv interesa Crne Gore izazvala je zgražavanje u diplomatskim krugovima, a predsjednik Đukanović odbio je da potpiše neobrazložen zahtjev Vlade za njihov opoziv.

Na sličan prijem u javnosti naišao je poziv svim ambasadorima da se 18. januara jave na "disciplinovanje" u MVP, sa kartom kupljenom u jednom pravcu. Izuzetak su, naravno, ultrasrpske stranke i mediji koji služe za "pranje" svakog poteza vlade Zdravka Krivokapica.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Tajfun

Svi kojima je Crna Gora u srcu.Dvadesetog Januara svi pred Skupstinu,a za dalje korake cemo se dogovoriti.

daco

Ja ću vam platiti stanarine...OSTANITE...

Todor Komita

Jadnije argumentacije nema. Cetnici isukali nozeve. I privremeni najamnici istocne EU u Berlin uzivaju vise respekta i radne sigurnosti. Nasim Ambasadorima, do juce Eminencije u Kini, GB,.. Srbi vlastodrsci u CG ih s 2 mjeseca besplatne kirije odpremljuju. Svaki tren nas vise ujedinjuju.