8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pajović: Bilo je zadovoljstvo predstavljati Crnu Goru, da je vječna!

Politika

Tag Gallery
Comments 7

Pajović: Bilo je zadovoljstvo predstavljati Crnu Goru, da je vječna!

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nakon što je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović donio ukaze o opozivu više ambasadora, oglasio se i Darko Pajović. 

"Danas, nakon skoro tri godine služenja državi Crnoj Gori na poziciji Ambasadora Crne Gore u Narodnoj Republici Kini i Ambasadora Crne Gore u Indoneziji, Republici Koreji i ASEAN-u na nerezedintnoj osnovi, završavam svoj mandat", napisao je Pajović na Tviteru. 

On je zahvalio Đukanoviću na ukazanom povjerenju. 

"Bilo je veliko zadovoljstvo, izuzetna čast i ponos predstavljati državu Crnu Goru na poziciji Ambasadora u Narodnoj Republici Kini. Hvala mojim i našim kineskim prijateljima: Vladi NR Kine, Ministarstvu vanjskih Poslova NR Kine, Sekretarijatu 17+1, kineskim kompanijama, institucijama, odnosno, hvala kineskim građanima.

Vaše gostoprimstvo i podrška je za pamćenje. Mnogo lijepih i nezaboravnih trenutaka. Zajedničkim radom smo učvrstili prijateljstvo i saradnju naše dvije zemlje i siguran sam da dijelimo obostrano zadovoljstvo, ali i ponos, za ostvarene rezultate u posljednje tri godine.

Posebno hvala neprimijetnim, tihom i vrijednim ljudima, kineskom osoblju za svu podršku, požrtvovanost u radu i brigu. I na kraju, a zapravo na početku, hvala mojoj porodici, prijateljima i svim pristojnim građanima Crne Gore za svu vašu podršku.

Da je vječna Crna Gora", napisao je Pajović. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Vmnk

Pajović i Azra Jasavić su ovaj scenario spriječili prije 5 godina..Ali bivši drug iz Pozititlvne je neumoljivo nastavio i ostvario 2020.

Ana

Gospodine Pajovicu hvala Vam sto nikad ne izdadoste Crnu Goru!

mrki

Hvala vam dobri ljudi i dobri Crnigorci i Crnogorke. Vaša borba se mora nastaviti u Domovini, borba protiv ovie, na silu sklepane ekipe negatora Crne Gore. Časno ste obavljali vašu dužnost u tudjini a sada kod kuće pomognite nam da ove vratimo tamo odakle su ispuzali, tamo đe im je mjesto U ZABORAV.