8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milošević: Niko neće uticati na izborni proces u Nikšiću

Politika

Comments 6

Milošević: Niko neće uticati na izborni proces u Nikšiću

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Državni sekretar u MUP-u Rade Milošević kazao je da je situacija u Nikšiću redovna, te da neki politički subjekti imaju za cilj da predstave da je stanje u gradu pod Trebjesom alarmantno. On poručuje da će odoljeti svim pritisicima i da neće dozvoliti da nijedna politička struktura utiče na izborni proces.

Govoreći o Operativnom timu za kontrolu izbornog procesa u Nikšiću na čijem je čelu, Milošević je rekao da im je namjera da omoguće da se izbori završe u demokratskom duhu i bez pritisaka.

"Mi nemamo podatak da je bilo prekršaja koji bi trebalo da budu procesuirani. U javnosti je veći utisak da u Nikšiću situacija nije pod kontrolom. Situacija je redovna, a kampanja se odvija kako se odvija. Veliki je naboj od strane političkih partija", rekao je Milošević u Jutarnjem programu TVCG.

Smatra kako neki politički subjekti imaju za cilj da predstave da je situacija u Nikšiću alarmantna.

On je rekao da će Operativni tim biti smješten u Centru bezbjednosti Nikšić, a svih narednih 15 dana će tamo boraviti.

"Članovi tima nijesu Nikšićani, liše mene. Ciljano, da ne bi bilo pristrasno pristupu u smislu kolega, nego smo ga formirali da zaposleni budu iz drugih gradova, kako bi izborni proces bio normalan, a ne da ga doživljavamo kao da će se ne znam što desiti", rekao je Milošević.

Najveći je, kaže, pritisak od strane određenih političkih subjekata. Poručuje da će odoljeti pritisicima i da neće dozvoliti da nijedna politička struktura utiče na izborni proces.

"Niti ćemo gledati da reagujemo u odnosu na to je li neka strana procrnogorska, prosrpska, već samo u skladu sa zakonom. Ako dođe do kršenja, svi će biti procesuirani u skladu sa zakonom", rekao je Milošević.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

Kad zatvoris granice prema Srbiji i Srpskoj i sprijecis ulazak mandica,dodika bices profesionalac,inace,ako to ne uradis,onda si tu da favorizujes prosrpske stranke,zatvaras nase opstine,a granice otvorene,jasna je tvoja namjera.

Mirko

Ko je god došao biciklom pješke se doma vratio. Je li tako, Rade ?

maki_lscg

Prosvjetljen i nacitan pogled… odma se vidi…hmm Zasto svi prosrpski blokovi teze ruralnim tipovima?