16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: U Nikšiću smo potukli Krivokapića, Bečić da pazi šta radi

Politika

Comments 5

Mandić: U Nikšiću smo potukli Krivokapića, Bečić da pazi šta radi

Autor: Antena M

  • Viber

Stranka Mila Đukanovića dobila je relativno velik broj glasova u Nikšiću, a razlog tome je neefikasan rad vlade Zdravka Krivokapića – kazao je Andrija Mandić u izjavi za rusku agenciju „Regnum”.

„Vlada hitno mora da promijeni pristup, jer ono što smo zajedno obećali građanima zemlje mora biti završeno. Da bi se postigao ovaj cilj, potrebne su promjene u samoj vladi “, rekao je lider DF-a.

Osvrnuvši se na nedavnu izjavu predsjednika Mila Đukanovića da je „sada trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“, Mandić tvrdi da se to odnosi na stranku Alekse Bečića.

„Ako se Bečić pridruži ovoj koaliciji, tada neće biti vlade, ničega”, kazao je Mandić.

„Vratićemo se onome što je bilo prije 30. avgusta prošle godine. Čini mi se da takva ponuda nije baš primamljiva. Niko ne želi koaliciju sa DPS-om, to bi bila velika Bečićeva greška. Već na sljedećim izborima građani Crne Gore kaznili bi ga ne glasajući za njega“.

Izjavu za rusku agenciju „Regnum” dao je i Milan Knežević, sugerišući da nema nikakve dileme oko toga da će Bečićeva stranka u budućoj lokalnoj vlasti u Nikšiću biti „mlađi partner”:

„Gradonačelnik Nikšića biće iz redova DF-a, što je za nas veliki uspjeh, posebno s obzirom da se premijer Zdravko Krivokapić, koji je s nama učestvovao na parlamentarnim izborima, sada pridružio koaliciji koju predvode Demokrate Crne Gore i njihov lider, predsjednik parlamenta Aleksa Bečić“.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Senad

Mandić i Knežević kao 2 političke velikosrpske klerofašističke UBLEHE su "obećale" biračima UNIŠTENJE Crne Gore i sad bi da uđu u vladu da to i ostvare.MALO MORGEN.Pri tome namjerno prešutkuju i prave se "ludi" da njih u vladi i nema zbog tih "obećanja" koja se nikada neće ostvariti.

RIŠNJANIN

Demonkrate kako ih zovu u Risnu ,su SOFT ČETNIČKA grupacija koja još Sloba ratnog zločinca oplakuje i nada se da se povrate ona vremana

Deni

Cemu ova izjava kad pregovori oko vlasti u Niksicu idu glatko kako rekose akteri? Da nije mozda negdje zapelo?