15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP: Skandalozna odluka o državljanstvu, ne valja im ovaj narod pa bi da uvoze drugi

Politika

Comments 0

LP: Skandalozna odluka o državljanstvu, ne valja im ovaj narod pa bi da uvoze drugi

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore predložila je Izmjene Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva koje planira da usvoji na sjutrašnjoj sjednici, a ovim izmjenama Vlada priprema još jednu veliku prevaru, inženjering i utire trag za konačno uništavanje bića Crne Gore i njene građanske stabilnosti. Nažalost, ostvaruje se ono na što smo davno upozoravali- pokušaj legalizovanja regionalnih uticaja na našu državu i pokušaj mijenjanja njene nacionalne slike u interesu velikodržavnih projekata iz regiona, saopštili su iz Liberalne partije.

"Glavni izvođači ovih prljavih radova čiji se ideolozi odavno znaju su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović kao njegova desna ruka. Ova dva političara bez ikakve podrške i legitimiteta i među narodom pa čak i među svojom koalicijom u Skupštini, hoće na silu da mijenjaju biće Crne Gore. Mi im poručujemo da im to neće proći.

Džabe su pravili razne predstave i dimne zavjese sa smjenom Leposavića i konstruisanjem drugih afera koje su, očigledno, poslužile samo kao paravan iza kojeg se kriju mnogo opasnije namjere koje pokušavaju da provuku iza leđa javnosti. Dok se javnost bavi marginalnim advokatima SPC koji su trenutno ministri u Vladi, ista ta Vlada zakucava eksere u kovčeg građanske Crne Gore i crnogorske Crne Gore koji joj odavno pripremaju. Kada bi Crna Gora i njen narod bili zaista nepametni kako to govori Abazović, i kada bi bili tikva bez korijena i bez razuma, možda bi im ova prevara i prošla", naveli su u saopštenju.

Liberali poručuju Krivokapiću, Abazoviću i ostalima u Vladi, da se ne igraju sa sudbinom Crne Gore koju iz dana u dan sve više zatiru i ojađuju svojim naopakim odlukama.

"Nemojte pokušavati ono što nikom nikada nije palo na pamet, da nacionalnim inženjeringom pravite sebi većinu uvozeći neki drugi narod kroz zakon o državljanstvu, jer vam ovaj vaš ne valja. Gospodo, nije problem u narodu nego u vama. Kako je davno poručio Njegoš, ne haje Crna Gora za takve, svi oni biše i prođoše, a Crna Gora osta u svojoj volji i slobodi", zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR